Violeta Double Care baby vlažne maramice

Violeta Double Care baby vlažne maramice s ekstraktima organskog porijekla idealne su za učinkovito čišćenje i zdravu njegu bebine kože. Dermatološki odobrene, bez “black listed” sastojaka i djeci prilagođenim pH. Nova formulacija je obogaćena prirodnim i organskim ekstraktima. 5x filtrirana voda koja se koristi u procesu proizvodnje zaslužna je za medicinski stupanj čistoće. Ne sadrže SLES, alkohol i druge silikone. S prirodnim pH 5.5. za nježnu i zdravu zaštitu. Dermatološki testirane u francuskom laboratoriju DermScan, kako bi bile 100% sigurne za upotrebu. Eurofins Dermscan je vodeća je međunarodna grupa laboratorija za proizvode koji dolaze u doticaj s kožom.

Maramice s uljem pamuka su posebne po tome što ostavljaju poseban osjećaj glatkoće. Ulje pamuka sadrži velike količine vitamina, minerala i omega-6 masnih kiselina.

Maramice s organskim ekstraktom meda i kamilice su idealne za njegu i zaštitu kože. Med je poznat kao emolijens, a kamilica dokazano umiruje iritacije, crvenilo i ostale neugodne pojave na nježnoj bebinoj koži i to zahvaljujući visokom sadržaju bisabolola.

Kozje mlijeko sadrži čak 50 posto više vitamina B u odnosu na kravlje te je stoga izrazito hranjivo, a pH mu je sličan prirodnom pH kože. Umiruje suhu kožu i pomaže u poboljšanju simptoma upale kod ekcema i psorijaze. Upravo zbog toga je protein kozjeg mlijeka odabran kao sastojak za Violeta nove maramice.

Od svih vrsta mlijeka, bademovo je jedno od nutritivno najbogatijih vrsta, a nalazi se u Violeta najprodavanijim maramicama. Bogato je vitaminima B6, C, E, ali i cinkom koji je tipičan sastojak proizvoda koji se koriste za obnavljanje stanica kože. Nježno čisti i hrani kožu, čineći je glatkom te smanjuju rizike od dehidratacije.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave