Egmontova kolekcija National Geographic Zašto?

Deseta knjiga Zašto nas strojevi ne mogu zamijeniti?

Od 11.05. na svim kioscima

Deseta knjiga iz kolekcije Zašto? otvara brojna pitanja u vezi sa tehnologijom kojom smo svakodnevno okruženi. Saznat ćemo zašto još uvijek ne postoje leteći automobili, kako mobilni telefoni komuniciraju, zašto još uvijek nemamo robote pomagače, zašto računari nisu pametni kao ljudi…

Sigurni smo da ste o mnogim ovim pitanjima razmišljali ili ih nekome postavili, a evo sjajne prilike da pronađete odgovore u kolekciji Zašto?!

Do sada ste već naučili da ne postoje glupa pitanja! Ona mogu da budu neobična, smiješna, pomalo čudna, ali sva zaslužuju odgovor. I da – slobodno ih postavljajte! I tragajte za odgovorima…

Kolekcija knjiga je namijenjena prvenstveno djeci školskog uzrasta, ali smo sigurni da će se i mlađi radoznalci dobro zabaviti. Zanimljiva pitanja i još zanimljiviji odgovori potaći će djecu na razmišljanje i traženje odgovora, ali će sigurno zainteresirati i mnoge roditelje. Otkrijte zajedno mnoštvo zanimljivih tema.

DESETA KNJIGA JE U PRODAJI OD 11. MAJA PO CIJENI OD 7,90KM.

Svakog četvrtka izlazi nova knjiga. Potražite je na kioscima i na mjestima na kojima se prodaje štampa. Ukoliko neku od knjiga propustite potražite je na stranici www.tropik.ba.

PRAVILA DARIVANJA:

  • Follow stranicu Roditelj na Facebook-u
  • Like objavu na Facebook-u
  • Share objavu na Facebook-u
  • Označi prijateljicu u komentaru

 

 

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave