Godine 1996. u Širokom Brijegu nastaje firma ‘Euromand’ koja se prvenstveno bazirala na prodaju i distribuciju dječje hrane Milupa. Zbog svoje izuzetne kvalitete brand Milupa je prepoznat na našem tržištu te i firma Euromand godine 2001. stječe pravo ekskluzivnog zastupnika za područje BiH.

Upoznajte Euromand

Orbico d.o.o. Bosna I Hercegovina je dio Orbico Grupe koja postoji u čak 19 zemalja Evrope, I trenutno je evropski najveći distributer. Orbico u Bosni I Hercegovini pruža usluge uvoza, skladištenja, transporta I prodaje za velike internacionalne kompanije kao što su Procter&Gamble, SC Johnson, Shell, Mattel, Doncafe I ostali.

Upoznajte Pampers

Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmjereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namijenjeni zdravlju cijele porodice.

Upoznajte Abela Pharm

Probiotske kapi BebiCol sa cinkom se preporučuju već od prvog dana života.
BEBICOL FORTE.
Probiotske kapi BebiCol forte se preporučuju kod novorođenčadi i beba već od prvog dana života. BebiCol forte probiotske kapi sadrže najbolje ispitanu probiotsku kulturu Lactobacilus rhamnosus GG.

BULARDI ZA DJECU
Bulardi probiotik za djecu je potpuno prirodan probiotik koji povoljno djeluje na ravnotežu crijevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje kod djece.


 

Mi smo MAM – austrijska kompanija za bebe s velikim idejama! Od našeg početka 1976. godine, naša misija bila je kombinirati izvanredan dizajn, optimalnu funkcionalnost i medicinsko znanje uz liniju pametnih proizvoda za bebe.

Upoznajte Farmaduks

UNIQA osiguranje se može zaključiti od djetetovog rođenja do 14. godine njegovog života, a istek osiguranja je između 18. i 25. godine života djeteta.

Upoznajte UNIQA Osiguranje

Kao i svaki roditelj, sigurno se pitate kako da djetetu obezbijedite najbolje obrazovanje? Kako da mu pomognete da se osamostali? Kako da mu priuštite dragocjen poklon za vjenčanje ili novi automobil nakon završetka školovanja?

Nemoguće je znati šta se sve može desiti do vremena kada krenu na fakultet ili kada budu htjeli zasnovati vlastitu porodicu, pa su štednja i ulaganje u budućnost djeteta najpouzdaniji načini za sretno i sigurno odrastanje. 


4U Pharma GMBH je švajcarska kompanija, posvećena težnji da najkvalitetnije proizvode učini dostupnim i prilagodi ih potrebama porodice i djece. Naši proizvodi su premium proizvodi u svojoj kategoriji, odlikuje ih visok kvalitet i potpuno su bezbjedni za primjenu kod naših najmlađih i najosjetljivijih korisnika – novorođenčadi i dojenčadi.

Upoznajte 4U Pharma

Naš cilj je da kreiramo i ponudimo najkvalitetnije prirodne proizvode za djecu i porodice, koristeći dostignuća i znanje medicinske i herbalne nauke. Tokom procesa kreiranja i razvoja proizvoda sarađujemo sa priznatim svjetskim naučnicima i koristimo napredne i inovativne tehnologije i sastojke najvišeg kvaliteta. Proizvode testiramo u svakoj fazi kroz kliničke studije, kako bismo potvrdili efikasnost u prevenciji i liječenju oboljenja.

Naši proizvodi su premium proizvodi u svojoj kategoriji, odlikuje ih visok kvalitet i potpuno su bezbedni za primenu kod naših najmlađih i najosetljivijih korisnika – novorođenčadi i odojčadi!
U svim državama u kojima poslujemo kredibilan smo partner nacionalnih udruženja pedijatara i udruženja neonatologa.


Zadovoljan kupac oduvijek je bio glavna misija našeg poslovanja. Cilj nam je kupcima ponuditi kvalitetni asortiman odabranih proizvoda koji će zadobiti njihovo povjerenje i pružiti im trajno zadovoljstvo kupnje kvalitetnih i zdravih proizvoda.

Upoznajate Džajić Commerce

Firma Džajić-Commerce d.o.o. osnovana je 1994. godine sa sjedištem u Ljubuškom. Osnovna djelatnost firme je uvoz, distribucija i prodaja robe široke potrošnje svjetski poznatih brandova.
Stalno osluškujući potrošače i prateći svjetske trendove uvodimo inovacije u svoje poslovanje i odnos sa potrošačima. U svom radu uvijek nastojimo uspostaviti ravnotežu između ekonomskog rasta, napretka društva te brige za okoliš.

U cilju brže i efikasnije distribucije proizvoda, otvorene su poslovnice u Sarajevu, Tuzli i Banja Luci. Uz asortiman koji je sačinjen od preko 600 različitih proizvoda i uz efikasnu komercijalnu službu, stvorena je velika prodajna mreža koja pokriva teritorij cijele Bosne i Hercegovine.


Primjenom najnovijih naučnih saznanja Humana je posvijećena pružanju optimalne ishrane za svaku fazu prirodnog razvoja vaše bebe. Sa iskustvom dužim od 65 godina Humana obezbjeđuje hranu za mame i bebe sa kontrolisanim i sertifikovanim kvalitetom iz Njemačke.

Upoznajte Humana

Humana čaj za dojilje je dodatak ishrani na bazi mješavine biljnih ekstrakata, ulja komorača i vitamina C, koja će vam pružiti podršku za uspostavljanje dojenja na opušteniji način. Humana žitarice – kašika puna prirodnog bogatstva: bez dodatog šećera, sa važnim vitaminima i mineralima, sa prirodno usklađenim sastojcima.

Humana elektrolit je sredstvo za oralnu rehidraciju u obliku praška koji se lako rastvara i koji služi za brzu nadoknadu mineralnih materija i tečnosti u slučajevima dijareje kod dece i odraslih. Prijatnog je ukusa (komorač ili banana) i jednostavno se priprema rastvaranjem sadržaja jedne kesice u 250 ml vode ili nezaslađenog čaja.


 

Smisao i cilj brenda za djecu “Didaktik” je; “Aktivna igra i miran san.” Interaktivna didaktička knjiga i široki posteljni program. Vaš Didaktik

Upoznajte Didaktik

Smisao i cilj brenda za djecu “Didaktik” je; “Aktivna igra i miran san.” Interaktivna didaktička knjiga i široki posteljni program. Vaš Didaktik
Didaktik baby nest je dizajniran da pruži bebama potrebni odmor i osjećaj ušuškanosti koji beba traži u svojim prvim mjesecima.
Baby nest se zadnji par godina pokazao kao „must have“ proizvod i proizvod koji je nezaobilazan u prvim mjesecima bebinog života.
Ono po čemu je Didaktik baby nest poseban su odvojivi dijelovi koji su dizajnirani da vam olakšaju održavanje i korištenje te pamučne podstave na svim umecima.
Bočne stranice baby nesta imaju opciju vađenja koju možete ali i ne morate koristiti.
 

Bayer je globalna kompanija sa ključnim kompetencijama u oblastima prirodnih nauka i ishrani. Naši proizvodi i usluge su osmišljeni da pomognu ljudima, podržavajući napore za prevazilaženje glavnih izazova koje donosi rast i starenje globalne populacije.

Upoznajte Bayer

Bayer je globalna kompanija sa ključnim kompetencijama u oblastima prirodnih nauka i ishrani. Naši proizvodi i usluge su osmišljeni da pomognu ljudima, podržavajući napore za prevazilaženje glavnih izazova koje donosi rast i starenje globalne populacije. 

Humani mikrobiom je impresivni ekosistem sačinjen od stotina triliona mikroorganizama koji žive u simbiozi sa tijelom čovjeka. Ovi mikroorganizmi se mogu naći na površini kože, u crijevima, ustima itd…
 
 

 

 

“Berlin-Chemie AG“, Predstavništvo za Bosnu i Hercegovinu, djeluje u ime kompanije BERLIN-CHEMIE, koja je u vlasništvu MENARINI Grupe. MENARINI Grupa već dugi niz godina drži vodeću poziciju na italijanskom farmaceutskom tržištu.

Upoznajte Berlin Chemie

“Berlin-Chemie AG“, Predstavništvo za Bosnu i Hercegovinu, djeluje u ime kompanije BERLIN-CHEMIE, koja je u vlasništvu MENARINI Grupe.

MENARINI Grupa već dugi niz godina drži vodeću poziciju na italijanskom farmaceutskom tržištu.

Ustanovljena je 1886. godine sa sjedištem u Firenci, razvijala se generacijama i postala globalna farmaceutska kompanija, kojom upravljaju vlasnici.