Godine 1996. u Širokom Brijegu nastaje firma 'Euromand' koja se prvenstveno bazirala na prodaju i distribuciju dječje hrane Milupa. Zbog svoje izuzetne kvalitete brand Milupa je prepoznat na našem tržištu te i firma Euromand godine 2001. stječe pravo ekskluzivnog zastupnika za područje BiH.

Upoznajte Euromand

Uskoro na tržištu: Aptamil sa poboljšanom formulom

Sa oligosaharidima iz ljudskog mlijeka– prirodno pronađeni u majčinom mlijeku– Aptamil pronutra advanced. Pored poboljšanja formule promjena je kod samog načina pripreme, novi Aptamil se priprema tako da se odmah nakon pripreme energično trese vertikalno. Upute o pripremi se nalaze na svakom pakiranju Aptamila. Promjena se odnosi na sve Aptamil hrane– Aptamil 1 ,2 , 3 400 i 800 grama.

Orbico d.o.o. Bosna I Hercegovina je dio Orbico Grupe koja postoji u čak 19 zemalja Evrope, I trenutno je evropski najveći distributer. Orbico u Bosni I Hercegovini pruža usluge uvoza, skladištenja, transporta I prodaje za velike internacionalne kompanije kao što su Procter&Gamble, SC Johnson, Shell, Mattel, Doncafe I ostali.

Upoznajte Pampers

Pampers, svjetski poznati brend koji već 58 godina olakšava život mamama i čija je misija sretna, zdrava i suha beba, je istovremeno i sinonim za jednokratne pelene. Pampers je poznat po inovacijama i stalnom napretku karakteristika pelena, sve s ciljem da mamama i bebama pruži vrhunsku zaštitu. Na našem tržištu trenutno Pampers ima nekoliko vrsta pelena:

 • Main line Pampers u prepoznatljivom zelenom pakovanju
 • Pampers Premium Care
 • Pampers gaćice
 • Pampers Splashers
 • Pampers Pure Protection
Abela Pharm d.o.o. je osnovana 2006. godine kao kompanija za razvoj i proizvodnju farmaceutskih proizvoda visokog kvaliteta. Usmjereni smo na istraživanje, razvoj i proizvodnju potpuno prirodnih dijetetskih suplemenata koji su namijenjeni zdravlju cijele porodice.

Upoznajte Abela Pharm

BEBICOL FORTE CINK+VIT D3

Probiotske kapi BebiCol sa cinkom se preporučuju već od prvog dana života.
BEBICOL FORTE

 

Probiotske kapi BebiCol forte se preporučuju kod novorođenčadi i beba već od prvog dana života. BebiCol forte probiotske kapi sadrže najbolje ispitanu probiotsku kulturu Lactobacilus rhamnosus GG.

BULARDI ZA DJECU

Bulardi probiotik za djecu je potpuno prirodan probiotik koji povoljno djeluje na ravnotežu crijevne mikroflore, prevenciju i zaustavljanje dijareje kod djece.  

Mi smo MAM - austrijska kompanija za bebe s velikim idejama! Od našeg početka 1976. godine, naša misija bila je kombinirati izvanredan dizajn, optimalnu funkcionalnost i medicinsko znanje uz liniju pametnih proizvoda za bebe.

Upoznajte Farmaduks

Mi smo MAM – austrijska kompanija za bebe s velikim idejama! Od našeg početka 1976. godine, naša misija bila je kombinirati izvanredan dizajn, optimalnu funkcionalnost i medicinsko znanje uz liniju pametnih proizvoda za bebe.

UNIQA osiguranje se može zaključiti od djetetovog rođenja do 14. godine njegovog života, a istek osiguranja je između 18. i 25. godine života djeteta.

Upoznajte UNIQA osiguranje

Životno osiguranje – štednja i sigurnost na jednom mjestu

UNIQA osiguranje u BiH u svojoj ponudi ima i UNIQO dječje osiguranje kojim možete ostvariti mnogobrojne pogodnosti za budućnost svog djeteta, s minimalnom godišnjom premijom već od 500 KM. UNIQO dječje osiguranje se može zaključiti u trajanju od 5 do 25 godina u zavisnosti od pristupne dobi djeteta i ugovarača, a više informacija o polisi možete saznati u našoj brošuri ili jednostavnim slanjem upita putem kontakt forme UNIQA osiguranja.

4U Pharma GMBH je švajcarska kompanija, posvećena težnji da najkvalitetnije proizvode učini dostupnim i prilagodi ih potrebama porodice i djece. Naši proizvodi su premium proizvodi u svojoj kategoriji, odlikuje ih visok kvalitet i potpuno su bezbjedni za primjenu kod naših najmlađih i najosjetljivijih korisnika – novorođenčadi i dojenčadi.

Upoznajte 4U Pharma

Naš cilj je da kreiramo i ponudimo najkvalitetnije prirodne proizvode za djecu i porodice, koristeći dostignuća i znanje medicinske i herbalne nauke. Tokom procesa kreiranja i razvoja proizvoda sarađujemo sa priznatim svjetskim naučnicima i koristimo napredne i inovativne tehnologije i sastojke najvišeg kvaliteta. Proizvode testiramo u svakoj fazi kroz kliničke studije, kako bismo potvrdili efikasnost u prevenciji i liječenju oboljenja.

Prostirke Casmatino su novi TOP proizvod koji je proizveden u Slovačkoj i nudi apsolutnu kvalitetu i sigurnost. Potiče bebe na puzanje, na okretanje trbuh/leđa, na sigurnu igru i zabavu. Prostirke su odličan toplinski izolator i ne sadrže nikakve štetne tvari.

Casmatino

Hrabra pčelica d.o.o. je ekskluzivni distributer antialergijskih dječjih prostirki Casmatino u BiH. Prostirke Casmatino su novi TOP proizvod koji je proizveden u Slovačkoj i nudi apsolutnu kvalitetu i sigurnost. Potiče bebe na puzanje, na okretanje trbuh/leđa, na sigurnu igru i zabavu. Prostirke su odličan toplinski izolator i ne sadrže nikakve štetne tvari. Casmatino prostirke preporučuju i fizioterapeuti za vježbanje s djecom koja imaju poteškoće u razvoju.

Upoznajte Casmatino

 • Casmatino prostirka od posebne pjene koja štiti vašu bebu od hladnoće, ozljeda i neudobnosti kod igre na podu 
 •  Certificirani antialergijski proizvod, ne sadrži nikakve štetne tvari
 • Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama, maloj težini i jednostavnom rukovanju možete Casmatino prostirku nositi gdje god idete (stan, terasa, balkon, vrt, piknik, plaža…)
 • Šareni i privlačni uzorci motiviraju dijete da se pomiče, okreće, puže, istražuje i napreduje. Prostirka djeluje kao indirektni edukativni instrument. 
 • Postavljena Casmatino prostirka je: 200 x 140 x 0,9-1 cm, prekopljena 72 x42 x 11, sveukupne težine od 1 kilograma. 
 • Kupnja svake prostirke uključuje i Casmatino vrećicu 
 • Praktičan proizvod kojeg godinama može koristiti cijela obitelj!

Zadovoljan kupac oduvijek je bio glavna misija našeg poslovanja. Cilj nam je kupcima ponuditi kvalitetni asortiman odabranih proizvoda koji će zadobiti njihovo povjerenje i pružiti im trajno zadovoljstvo kupnje kvalitetnih i zdravih proizvoda.

Upoznajate Džajić Commerce

Hamánek  brand razvijen je u suradnji s pedijatrima u skladu sa svjetskim nutricionističkim trendovima u dječjoj prehrani. Svi sastojci su pažljivo birani uz iscrpne kontrole kvalitete tako da samo najbolje postaje dio Hamánek  proizvoda. Sami proizvodi, od kombinacije okusa i tekstura, rezultat su i osluškivanja potreba majki i djece pa tako i prilagođavanja istima.

Blukids je talijanski brand za djevojčice i dječake od 0 do 15 godina. Odlike branda su moderan dizajn, prihvatljive cijene i maksimalna posvećenost kvaliteti materijala od kojih su proizvodi napravljeni. Blukids je nositelj certifikata OEKO-TEX koji garantira kvalitetu i sigurnost proizvoda zahvaljujući strogim testiranjima tkanina i prediva.

Mališić

Blukids je talijanski brand za djevojčice i dječake od 0 do 15 godina. Odlike branda su moderan dizajn, prihvatljive cijene i maksimalna posvećenost kvaliteti materijala od kojih su proizvodi napravljeni. Blukids je nositelj certifikata OEKO-TEX koji garantira kvalitetu i sigurnost proizvoda zahvaljujući strogim testiranjima tkanina i prediva.

Upoznajte Mališić

Nova kolekcija je modernog dizajna, provjerene kvalitete, za udobnost i razigranost.

U kolekcije BluKids uključen je i niz licenciranih linija odjeće poput Disneya, Warner Brosa, Universala, Paula Franka s motivima iz niza animiranih filmova: Spiderman, Batman, Minnie i Mickey Mouse, Tom & Jerry, Superman, Violetta, Trolls, Soy Luna, Frozen. Blukids je nositelj certifikata OEKO-TEX koji garantira kvalitetu i sigurnost proizvoda zahvaljujući strogim testiranjima tkanina i prediva. OEKO-TEX certifikat potvrđuje da je odjeća bez sastojaka koji mogu biti štetni za zdravlje.

PPU „Planet Montessori“ Mostar je prva ustanova u našem okruženju koja svoj cjelokupni rad temelji na Montessori metodi za što smo dobili i međunarodnu akreditaciju. Radimo s djecom u dobi od 3 do 6 godina. Osim na materinjem, program izvodimo i na engleskom jeziku.

Montessori

PPU „Planet Montessori“ Mostar je prva ustanova u našem okruženju koja svoj cjelokupni rad temelji na Montessori metodi za što smo dobili i međunarodnu akreditaciju. Radimo s djecom u dobi od 3 do 6 godina. Osim na materinjem, program izvodimo i na engleskom jeziku.

Upoznajte Montessori

PPU „Planet Montessori“ Mostar je prva ustanova u našem okruženju koja svoj cjelokupni rad temelji na Montessori metodi za što smo dobili i međunarodnu akreditaciju. Radimo s djecom u dobi od 3 do 6 godina. Osim na materinjem, program izvodimo i na engleskom jeziku. Potražite nas na planet-montessori.ba i na našoj Facebook stranici, klikom na banner iznad. 

Njemački brand Beurer, na tržištu BiH prisutan je od 2010.godine. Njegov ekskluzivni zastupnik za bh.tržište je firma Una lijek d.o.o. Široka lepeza proizvoda namijenjena je cijeloj porodici. Baby program, kuhinjske i tjelesne vage, masažeri, medicinski program, ovlaživači i prečišćivači zraka samo su dio Beurer asortimana.

Beurer

Njemački brand Beurer, na tržištu BiH prisutan je od 2010.godine. Njegov ekskluzivni zastupnik za bh.tržište je firma Una lijek d.o.o. Široka lepeza proizvoda namijenjena je cijeloj porodici. Baby program, kuhinjske i tjelesne vage, masažeri, medicinski program, ovlaživači i prečišćivači zraka samo su dio Beurer asortimana.

Upoznajte Beurer

Beurer asortiman za bebe sadrži pažljivo kreiranu paletu proizvoda koji zadovoljavaju sve potrebe beba i roditelja: od monitora za bebe, termometara, vaga za bebe i pumpi za izdajanje do grijača flašica i parnih sterilizatora. Znamo koliko je bitno roditeljima da svojim mališanima pruže samo najkvalitenije, ali istovremenom da to budu stvari koje će im maksimalno koristiti. Beurer baby program pružit će vam sve ono što je potrebno na početku novog životnog poglavlja. Osjetite sigurnost da svojim mališanima pružate samo najbolje!

Primjenom najnovijih naučnih saznanja Humana je posvijećena pružanju optimalne ishrane za svaku fazu prirodnog razvoja vaše bebe. Sa iskustvom dužim od 65 godina Humana obezbjeđuje hranu za mame i bebe sa kontrolisanim i sertifikovanim kvalitetom iz Njemačke.

Upoznajte Humana

Humana čaj za dojilje je dodatak ishrani na bazi mješavine biljnih ekstrakata, ulja komorača i vitamina C, koja će vam pružiti podršku za uspostavljanje dojenja na opušteniji način. Humana žitarice – kašika puna prirodnog bogatstva: bez dodatog šećera, sa važnim vitaminima i mineralima, sa prirodno usklađenim sastojcima. Humana elektrolit je sredstvo za oralnu rehidraciju u obliku praška koji se lako rastvara i koji služi za brzu nadoknadu mineralnih materija i tečnosti u slučajevima dijareje kod dece i odraslih. Prijatnog je ukusa (komorač ili banana) i jednostavno se priprema rastvaranjem sadržaja jedne kesice u 250 ml vode ili nezaslađenog čaja.

Smisao i cilj brenda za djecu "Didaktik" je; "Aktivna igra i miran san." Interaktivna didaktička knjiga i široki posteljni program. Vaš Didaktik

Upoznajte Didaktik

Smisao i cilj brenda za djecu “Didaktik” je; “Aktivna igra i miran san.” Interaktivna didaktička knjiga i široki posteljni program. Vaš Didaktik

Vremenom Bojprom postaje prepoznatljivo ime u svijetu bebi i dječije mode, što je upravo ono čime se bavimo. Zapravo, Bojprom je zastupnik i distributer mnogobrojnih svjetskih a takođe i velikog broja brendova iz regiona bebi opreme, bebi i dječijeg tekstila, obuće i igračaka.

Bojprom

Vremenom Bojprom postaje prepoznatljivo ime u svijetu bebi i dječije mode, što je upravo ono čime se bavimo. Zapravo, Bojprom je zastupnik i distributer mnogobrojnih svjetskih a takođe i velikog broja brendova iz regiona bebi opreme, bebi i dječijeg tekstila, obuće i igračaka.

Upoznajte Bojprom

Vremenom Bojprom postaje prepoznatljivo ime u svijetu bebi i dječije mode, što je upravo ono čime se bavimo.
Zapravo, Bojprom je zastupnik i distributer mnogobrojnih svjetskih a takođe i velikog broja brendova iz regiona bebi opreme, bebi i dječijeg tekstila, obuće i igračaka.

Bayer je globalna kompanija sa ključnim kompetencijama u oblastima prirodnih nauka i ishrani. Naši proizvodi i usluge su osmišljeni da pomognu ljudima, podržavajući napore za prevazilaženje glavnih izazova koje donosi rast i starenje globalne populacije. 

Upoznajte Bayer

Bayer je globalna kompanija sa ključnim kompetencijama u oblastima prirodnih nauka i ishrani. Naši proizvodi i usluge su osmišljeni da pomognu ljudima, podržavajući napore za prevazilaženje glavnih izazova koje donosi rast i starenje globalne populacije. I

“Berlin-Chemie AG“, Predstavništvo za Bosnu i Hercegovinu, djeluje u ime kompanije BERLIN-CHEMIE, koja je u vlasništvu MENARINI Grupe. MENARINI Grupa već dugi niz godina drži vodeću poziciju na italijanskom farmaceutskom tržištu.

Upoznajte Berlin Chemie

“Berlin-Chemie AG“, Predstavništvo za Bosnu i Hercegovinu, djeluje u ime kompanije BERLIN-CHEMIE, koja je u vlasništvu MENARINI Grupe. MENARINI Grupa već dugi niz godina drži vodeću poziciju na italijanskom farmaceutskom tržištu. Ustanovljena je 1886. godine sa sjedištem u Firenci, razvijala se generacijama i postala globalna farmaceutska kompanija, kojom upravljaju vlasnici.

Kompanija Verdico svoje poslovanje započela je prije 17 godina kao veleprodaja hrane za bebe da bi se vremenom  orjentisala na proizvoda za bebe i malu djecu. Danas je Verdico jedna od vodećih distributerskih kompanija iz oblasti proizvoda za bebe u BiH.

Beby Shop Lotos

Kompanija Verdico svoje poslovanje započela je prije 17 godina kao veleprodaja hrane za bebe da bi se vremenom  orjentisala na proizvoda za bebe i malu djecu. Danas je Verdico jedna od vodećih distributerskih kompanija iz oblasti proizvoda za bebe u BiH. U svojoj ponudi imamo nekoliko poznatih brendova i nudimo sve, od flašica za bebe do krupne opreme kao što su kolica i namještaj. Link narudžbe: www.facebook.com/pg/lorellibabyshop/photos/?tab=albums&ref=page_internal

Upoznajte Lotos

Za vašu bebu i za vas nudimo proizvode poznatih brendova a odabrali ono što je najbolje – od opreme za bebe, trudnice i dojilje, do igračaka. Iz velike ponude izdvajamo:

Tricikla, hranilice, autosjedalice, kolica setovi 2u1 i 3u1, kolica za blizance, ljetna kišobran kolica, pribor ishranu beba, pribor za kupanje, igračke, kreveti i komode, tlektrične ili ljuljaške sa adapterom …

Link narudžbe: www.facebook.com/pg/lorellibabyshop/photos/?tab=album&album_id=2193413637585812

BFF – Baby Food Factory, nova fabrika sa najmodernijim postrojenjima, čija je briga o pravilnoj i zdravoj ishrani deteta jedan od najvažnijih zadataka. Proizvodnja Nutrina zadovoljava najsavremenije svetske standarde, a sirovine koje koristimo su vrhunskog kvaliteta i od sertifikovanih dobavljača.

Nutrino

SVAKI NAŠ DAN POSVEĆUJEMO VAŠEM DETETU I VAMA!

BFF – Baby Food Factory, nova fabrika sa najmodernijim postrojenjima, čija je briga o pravilnoj i zdravoj ishrani deteta jedan od najvažnijih zadataka. Proizvodnja Nutrina zadovoljava najsavremenije svetske standarde, a sirovine koje koristimo su vrhunskog kvaliteta i od sertifikovanih dobavljača.

Upoznajte Nutrino

U sastavu naše fabrike posluju fizičko-hemijska i mikrobiološka laboratorija koje imaju najsavremeniju opremu. Vršimo strogu kontrolu ulaznih sirovina, materijala, kontrolu proizvodnog procesa, kao i kontrolu gotovih proizvoda.   Redovno vršimo preventivne kontrole svakog pojedinačnog segmenta poslovanja, kako bismo pored stalnog nadzora i održavanja visokog nivoa kvaliteta, mogli kontinuirano da pronalazimo nova rešenja i unapredimo svaki deo proizvodnog programa za naše najmlađe.

Uđite u naš svet, i upoznajte naše proizvode!

www.nutrinobebe.com

Easycol BABY,  kapi protiv grceva kod beba,  je enzimski preparat-LAKTAZA,  zbog cijeg nedostatka ili smanjene proizvodnje i dolazi do nastanka grceva kod beba.

Easycol Baby

Easycol BABY,  kapi protiv grceva kod beba,  je enzimski preparat-LAKTAZA,  zbog cijeg nedostatka ili smanjene proizvodnje i dolazi do nastanka grceva kod beba.

Easycol BABY se moze primijeniti od prvog dana rodjenja. 

Koristi se i kod dojenih beba i s adaptiranom formulom.

Upoznajte Easycol Baby

Prije svakog podoja/obroka dajte odredjen broj kapi Easycol BABY, naznacen na pakovanju,  u skladu s uzrastom bebe,  i uvjerite se zasto su bas ove kapi prvi izbor u Bosni i Hercegovini,  vec godinu dana. Studije su dokazale da je vrijeme plakanja kod beba smanjeno kada se koristi Easycol BABY.

*u svim bolje snadbjevenim apotekama

BABY CENTAR otvoren je 2009. godine u Sarajevu gdje smo prateći svjetske trendove kreirali jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem se na jednom mjestu može naći sve potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

Baby Centar

otvoren je 2009. godine u Sarajevu gdje smo prateći svjetske trendove kreirali jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem se na jednom mjestu može naći sve potrebno  za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta. Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako “težak posao”. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih I najtežih poslova, to znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u BABY CENTRU budemo ona desna ruka koja uvijek treba jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije.

Upoznajte Baby Centar

Osluškujući roditelje i njihove potrebe svakodnevno uvodimo novitete, edukujemo osoblje, te pratimo trendove. Još na samom početku naši partneri prepoznali su naš rad tako da u našem asortimanu nudimo proizvode vodećih svjetskih brendova.