Trudnice u Tuzli oduševljene edukativnim druženjem ”Naše putovanje počinje”

Edukativno druženje s trudnicama održano 15.3.2019.godine u Tuzli. Trudnice su uživale u zanimljivim predavanjima, te su oduševljene projektom ”Naše putovanje počinje”.

”Bila je to savršena prilika da se trudnice upoznaju sa brendovima, doktorima, te saznaju sve informacije koje ih zanimaju”, kažu organizatori.
Inače, organizator događaja je mostarska kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Ginekološkom klinikom Dr. Balić u Tuzli. Predavači su prezentirali teme koje su bitne za svaku trudnicu, te su tokom dvosatnog druženja odgovarali na sva pitanja, dijelili savjete, preporuke i slično.
”Smatramo da je dvosmjerna komunikacija jako bitna, te smo na jednom mjestu okupili trudnice, doktore i predstavnike kompanija s njihovim brendovima, kako bi se razmjenjivale informacije, upiti, savjeti i slično”, dodaju organizatori.
Svaka trudnica dobila je vrijedne poklone i nagrade, časopis Roditelj, a glavnu nagradu obezbjedila je kompanija Simpson d.o.o. Bijeljina. Jednu trudnicu je obradovala sa poklon setom za novorođenče u vrijednosti od 200 KM.
Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay, Bio Save.
Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Pharma S, Nobel Corporation.
Inače, projekat je naišao na ogromnu zainteresiranost u BiH, a održava se svaki mjesec u drugom gradu; Mostar, Sarajevo, Banja Luka i Tuzla.

 

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave