Stigla je Peppa Pig kolekcija slikovnica za radoznale mališane!

Zabavne i poučne slikovnice o prvim dječjim iskustvima

Kako je to prvi put ići kod zubara? Kako kupiti prve naočale? Šta sve možemo vidjeti na prvom izletu u prirodi? To su pitanja koja zanimaju svakog mališana. Iako su roditeljima ove svakodnevne situacije sasvim uobičajeni dio života, djeci one mogu biti pravi izazov kad se s njima sretnu prvi put. Svi smo jednom bili prvi put kod zubara ili u prodavnici igračaka i naša djeca jedva čekaju da se susretnu sa novim situacijama i da istražuju svijet, ali nekada djeca ne znaju šta da očekuju.

Kako bi se djeca na zabavan i poučan način upoznala sa svakodnevnim situacijama, pripremili smo novu Peppa Pig kolekciju slikovnica! Čitajući Peppa Pig kolekciju slikovnica „Prvi put s Peppom” roditelji će uz šarene ilustracije i kroz priče o pustolovinama najdražih likova pomoći djeci da se upoznaju s novim situacijama. Vesele slikovnice iz nove Peppa Pig kolekcije odličan su način za poticanje razgovora o dječjim osjećajima, željama i iskustvima.

U drugoj knjizi „Georgeov novi dinosaurus” djeca će se sresti sa dobro poznatom situacijom kada se omiljena igračka pokvari. Ova situacija može biti stresna za i za djecu i za roditelje, ali isto tako možemo naučiti koja sve rješenja postoje.

 

Kako djeci objasniti šta možemo učiniti kad im se pokvari najdraža igračka? Možemo li je popraviti ili treba da kupimo novu? Peppa i George imaju odgovor! Nakon što mu se pokida najdraža igračka, George sa Peppom i roditeljima odlazi u prodavnicu da kupi novog dinosaurusa. A kako je priča završila pročitajte u drugoj po redu slikovnici iz Peppa Pig kolekcije, „Georgeov novi dinosaurus”.

Poučne slikovnice o Peppinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u zabavnom parku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka u prodaji! Prvu slikovnicu „Peppa kod zubara”, od 07.04.2022. pronađite na svim kioscima ili na www.tropik.ba po promotivnoj cijeni od samo 2,90 KM. Sve ostale slikovnice iz kolekcije bit će dostupne po super cijeni od 5,90KM.

Svakog četvrtka nova Peppina pustolovina!

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave