Sabrina Kraljić: Brend koji stvara najljepše uspomene

Panda Kids kompleti su u službi svakog djeteta i prate ih u svim malim i velikim avanturama – dok istražuju svijet kroz igru. 

Svaki komad iz Panda Kids kolekcije je kvalitetan, moderan i praktičan.

Sabrina Kraljić, mlada majka i poduzetnica iz Sarajeva pokrenula je dječji brend koji će kako kaže, „djeci uljepšati djetinjstvo i stvoriti naljepše uspomene. Veliku podršku i pomoć pruža joj i mlađa sestra Alisa Zejnilović. Njihova odjeća namijenjena je djeci od 0 do 12 godina, a posjeduje i matching kombinacije za mame. 

Rad ovog inovativnog brenda možete pratiti na društvenim mrežama @pandakidsbih, i naručiti outfit koji vam se najviše dopada. A uskoro otvaraju  vrata i svog prvog dućana u Sarajevu. 

Cilj im je da budu inovativni, praktični i povoljni. 

Ne želimo biti isti ili slični, to je kratkog vijeka. Svaki komad iz Panda Kids kolekcije je kvalitetan, moderan i praktičan. Panda Kids kompleti su u službi svakog djeteta i prate ih u svim malim i velikim avanturama – dok istražuju svijet kroz igru. S obzirom na to na to da je riječ o brendu za bebe i djecu sve je ispunjeno nježnim printovima i najdražim likovima iz bajki i crtanih filmova koja potiču kreativnost kod djece. Kao majka svjesna sam koliko roditelji pridaju pažnju kvaliteti odjeće svoje djece. Zbog toga je sva odjeća napravljena od pomno izabranih materijala, s naglaskom na visokokvalitetni pamuk. Osluškujemo tržište, stalno pratimo želje i potrebe djece i mama, jer zbog njih smo tu.  

”Vjerujem da trebamo djeci dopustiti da budu djeca, čak i u modnom smislu. Djecu u toj dobi privlače boje i cijeli dječji svijet je razigran i obojen. To je naša vječna inspiracija”, kaže Sabrina dodajući da su ostvarili saradnju i s jednim od najboljih dječjih brendova na prostoru Balkana.

”U našoj radionici nema pauze. Vrijedno radimo na proljetnoj kolekciji – za koju vjeruju da će oduševiti mališane, ali i mame – s obzirom na to da je teško pronaći matching outfit, po čemu i jesmo posebni.”

”Idemo korak po korak – kako bismo stvorili brend koji će djeci uljepšati djetinjstvo i stvoriti najdivnije uspomene.”

Ukoliko ste propustili, pročitajte i ovaj članak: Ivana Ivanković: Biti roditelj nedonoščeta je u najmanju ruku izazov

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave