„Petominutne rođendanske priče“, sedamnaesta knjiga kolekcije je na kioscima

Stiže nam pet novih priča koje za temu imaju rođendan, dan u godini kojem se djeca najviše raduju! To je njihov dan kada dobivaju pažnju i poklone dragih ljudi. Kada sa najbližima slave život i povezuju se! To je često i dan koji se posljednjih godina pretvorio u modu i prestiž, kada govorimo o izboru igraonica, dekoracije, torti, animacije i sl. Možda je idealno vrijeme da pokrenemo novi trend i vratimo se na proslavu rođendana koji su imali više suštine a manje forme.

Sigurno ste kao djeca slavili rođendane u stanu ili na nekom izletu s najbližom rodbinom i prijateljima uz sendviče i torte koje su pravile mame, bake, tetke… U ovih pet priča prisjetit ćemo se takvih proslava. Suština je da budemo okruženi ljudima koje volimo, da se provedemo lijepo uz pjesmu i igru, osjetimo pažnju najmilijih.

Priče u ovoj knjizi nose pouku o strpljenju, razumijevanju i čekanju, te da je mnogo važnije s kime se provodi rođendan nego da sve ide po planu. Donose i zabave iznenađenja i lude sestrinske zabave ispunjene ljubavlju i pažnjom.

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

Zaprati stranicu Roditelj na facebooku

Označi dvije prijateljice u komentaru na facebooku

Podijeli post javno na facebooku.

Nagradna igra traje do 09.06.2021. kada ćemo izvući sretnu dobitnicu.

Sretno!

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave