„Petominutne bajkovite priče“, četrnaesta knjiga kolekcije je na kioscima

Postoje priče uz koje su odrastale generacije, kao i likovi koje vole mnoge generacije. Ova knjiga donijet će svima dobro poznate bajke koje su nam nekada pričale mame, tate, bake, dede, koje smo čitali kroz odrastanje, a koje smo možda i već pričali djeci… Majstor fantazije i nekih od najljepših bajki svih vremena Disney će nam na svoj jedinstven način predstaviti zbirku od pet priča. Djeca će uživati u bajkama koje su postale klasici a roditelji će se podsjetiti dobro poznatih priča iz svog djetinjstva. Knjiga Petomintne bajkovite priče je spoj bajki iz davnina kao što su Crvenkapica, Čarobni pasulj, Ivica i Marica, dok su u glavnim ulogama dobro poznati Disneyjevi junaci Miki, Mini, Šilja, i mnogi drugi…

Vjerujemo da će čitanje biti istovremeno sentimentalno i uzbudljivo. Nadamo se da će vas priče inspirisati da sa djecom podijelite i neke druge priče koje ste pročitali ili događaje koje ste doživjeli u djetinjstvu.

Za najranije godine djetinjstva nas vežu sjećanja i osjećaji i divno je kada su oni lijepi, ispunjeni toplinom, nježnošću i ljubavlju. Odvojite svaku večer vrijeme za čitanje sa djecom i postanite vlasnici neotuđivih sjećanja na zajedničke trenutke. Djeca su sjajni slušaoci! Njihova mašta, kreativnost i rječnik će se razvijati i obogatiti ih za cijeli život.

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

Kompanija Tropik nagrađuje jednu osobu sa ovom divnom knjigom.

PRAVILA NAGRADEN IGRE:

Zaprati stranicu Roditelj na facebooku

Podijeli post javno na facebooku

Označi dvije prijateljice u komentaru na facebooku

Nagradna igra traje do 19.05.2021.

 

Sretno

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave