Penti – Za buduće mame kreirana je predivna kolekcija koja pruža maksimalan komfort za period isčekivanja kao i za period dojenja

Penti, modna priča nastala u Turskoj, važi za jedan od poznatijih Evropskih brendova. Svojim radom u Bosni i Hercegovini započela je 2011. godine i od tada broji četiri trgovine u Sarajevu.

Jedinstvena kvaliteta i bogata ponuda donjeg rublja, spavaćeg i plažnog programa koja je prilagođena potrebama i željama svake moderne žene, djevojke i djevojčice čini Penti prepoznatljivim. Novitet u 2020. godini jeste online shop, pomoću kojeg svojim kupcima žele ponuditi jedno potpuno novo iskustvo kupovine.

Pored raznovrsnih kolekcija za žene, unutar brenda Penti, kreirane su i linije Penti Men gdje svaki artikal ističe karakter pravog muškarca, a linija Penti Young oduševljava naše mališane veselim motivima spavaćeg programa, veša i čarapa.

Za buduće mame kreirana je predivna kolekcija koja pruža maksimalan komfort za period isčekivanja kao i za period dojenja. U ponudi možete pronaći Maternity rublje, kao i pidžame krojene od mekane pamučne teksture koja omogućava udoban i prijatan doživljaj za svaku majku.

Uz Penti Mama pidžame možete spojiti eleganciju i udobnost u najposebnijim trenucima. Pidžame posjeduju kopče na prednjoj strani koje se lako otvaraju i kreiraju visok nivo udobnosti tokom dojenja. Pamučna tekstura ostavlja ugodan osjećaj na koži tokom posebnih trenutaka koje provodite s bebom, a izvezeni detalji čipke po rubovima čine da se osjećate elegantno i moderno. Također Mama pidžame možete kombinovati uz odgovarajuće ogrtače iz iste linije.

U Mama kolekciji akcenat je na posebne grudnjake za trudnice i dojilje koji, skrojeni od najdivnijeg čipkanog veza, omogućavaju praktičnost zahvaljujući kopčama koje otkrivaju izreze za olakšano dojenje. Svrha ovog dizajna jeste da se osjećate elegantno ali i udobno u periodu dojenja.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave