Nova National Geographic Kids kolekcija!

Iz izdavačke kuće Egmont stigla je nova kolekcija National Geographic Kids Zašto?

Druga knjiga nosi naziv Zašto moje tijelo ne izgleda kao tvoje?

Vjerovatno ste već do sada prelistali i pročitali prvu knjigu. Nadamo se da vam dopala i da ste u njoj počeli da otkrivate nevjerovatne odgovore, ali i da ste uživali u sjajnim fotografijama.

U drugoj knjizi bavili smo se zanimljivostima i činjenicama koje se tiču ljudskog tijela. Pa ćete tako dobiti odgovore na pitanja kao što su: zašto ne postoji moj dvojnik, zašto ne rastem čitavog života, zašto beba ima više kostiju od mene, zašto ne možemo da zagolicamo sami sebe…?

Nadamo se da smo ovih pitanjima zagolicali vašu radoznalost i da ćete sa uživanjem čitati i saznavati odgovore na mnoga pitanja. Kao i da će vas ova knjiga, ali i cijela edicija podstaći da tragate za odgovorima na pitanja u vezi sa našim tijelom i svijetom koji nas okružuje.

Ne postoje glupa pitanja! Ona mogu da budu neobična, smiješna, pomalo čudna, ali sva zaslužuju odgovor.

Kolekcija knjiga je namijenjena je prvenstveno djeci školskog uzrasta, ali smo sigurni da će se i mlađi radoznalci dobro zabaviti. Zanimljiva pitanja i još zanimljiviji odgovori podstaći će djecu na razmišljanje i traženje odgovora, ali će sigurno zainteresovati i mnoge roditelje. Otkrijte zajedno mnoštvo zanimljivih tema.

DRUGA KNJIGA JE U PRODAJI OD 16. MARTA PO CIJENI OD 7,90 KM.

Svakog četvrtka izlazi nova knjiga. Potražite je na kioscima i na mjestima na kojima se prodaje štampa. Ukoliko neku od knjiga propustite potražite je na sajtu www.tropik.ba.

Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije.

PRAVILA DARIVANJA:

  • Follow stranicu Roditelj na Facebook-u
  • Like objavu na Facebook-u
  • Share objavu na Facebook-u
  • Označi prijateljicu u komentaru

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave