Nova Egmontova kolekcija!

Iz izdavačke kuće Egmont stigla je nova kolekcija National Geographic Zašto?

Šesta knjiga nosi naziv Zašto ne osjetimo da se naš planet kreće?

Šesta knjiga iz kolekcije Zašto? daje nam odgovore na neka baš sjajna pitanja! Zašto ne možemo da hodamo po oblacima? Zašto su ljudi vjerovali da je Zemlja ravna ploča? Zašto ne osjećam da se Zemlja kreće? Kako voda oblikuje svijet?

Upoznat ćemo razne vrste stijena i dragog kamenja. I kako se bruse dijamanti, koji su napravljeni od najtvrđe materije na svijetu…

Vjerujemo da smo ovim pitanjima probudili vašu radoznalost i da ćete sa znatiželjom čitati i saznavati odgovore na mnoga pitanja. Kao i da će vas ova knjiga, ali i edicija uopće potaći da tragate za odgovorima na pitanja u vezi sa nebom, Zemljom, stijenama i svim onim čudesnim pojavama u prirodi koje nas okružuju.

Ne postoje glupa pitanja! Ona mogu da budu neobična, smiješna, pomalo čudna, ali sva zaslužuju odgovor.

Kolekcija knjiga je namijenjena je prvenstveno djeci školskog uzrasta, ali smo sigurni da će se i mlađi radoznalci dobro zabaviti. Zanimljiva pitanja i još zanimljiviji odgovori potaći će djecu na razmišljanje i traženje odgovora, ali će sigurno zainteresirati i mnoge roditelje. Otkrijte zajedno mnoštvo zanimljivih tema.

ŠESTA KNJIGA JE U PRODAJI OD 13. APRILA PO CIJENI OD 7,90KM.

Svakog četvrtka izlazi nova knjiga. Potražite je na kioscima i na mjestima na kojima se prodaje štampa. Ukoliko neku od knjiga propustite potražite je na www.tropik.ba.

PRAVILA DARIVANJA:

  • Follow stranicu Roditelj na Facebook-u
  • Like objavu na Facebook-u
  • Share objavu na Facebook-u
  • Označi prijateljicu u komentaru

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave