Nagradna igra „Petominutne priče o ljubavi“

„Petominutne priče o ljubavi“, jedanaesta knjiga kolekcije je na kioscima

Petominutne priče o ljubavi dolaze nam ovog petka sa velikom željom da čitamo i pričamo o ljubavi. Ljubav je inspiracija, snaga, motivacija. Ona nam je i glavni pokretač u svakodnevnom životu.

Ljubav se pojavljuje u različitim oblicima i divno je da o njoj pričamo sa djecom, da im proširimo vidike i pomognemo da saznaju i razumiju razne vrste ljubavi.

U novoj knjizi čeka vas pet novih priča sa dobro poznatim junacima. U prvoj priči podsjetit ćemo se dobro poznate bajke o princezi na zrnu grašku. U drugoj priči saznat ćemo kako je Sofija postala princeza i kako se snašla u novom okruženju na dvorcu. Sestre Ana i Elsa podsjetit će nas na sestrinsku ljubav i povezanost, ali i prijateljstvo kroz uzbudljivu priču koja se odigrava u zamku u Arendelu. Mikiju prijatelji pomažu da pripremi romantičnu večeru za voljenu Mini, gdje je ljubav glavni sastojak! Čudovišta Majk i Sali će nam svojom pričom koja se dešava na spratu smijeha pokazati koliko je važna ljubav prema prijateljima.

Razgovarajte sa djecom i o drugim vrstama ljubavi prema bakama i djedovima, roditeljima, prirodi. Uživajte u tom posebnom osjećanju za koje se kaže da pokreće svijet!

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave