Nagradna igra „Petominutne novogodišnje priče“, petnaesta knjiga kolekcije je na kioscima

Novogodišnjim praznicima se svi raduju, a posebno djeca! To je vrijeme kada se više družimo, kada osmišljavamo poklone misleći na drage osobe u našim životima, kitimo jelke i uživamo u prazničnom raspoloženju.

U knjizi Petominutne novogodišnje priče  se nalazi pet novih priča. Bambi će sa svojim drugarom zekom Lupkom osjetiti čari zime, ali i prazan stomačić jer hrane nema baš u izobilju tokom zimskih mjeseci. Praznična čarolija donijet će im jedno sjajno iznenađenje u šumu! Brojna porodica pjegastih psića prvi put će zajedno dočekati Novu Godini i otvoriti mnoge poklone, ipak na kraju priče slatki dalmatinci shvatit će koji je poklon najvažniji od svih. Lunja će sa svojim štencima krenuti u potragu za idealnim poklonom za Mazu. Njihova avantura završit će se blistavo! Uz odličnu pouku i sretan kraj. Pepeljuga će provesti novogodišnju noć sa svojim prijateljima, pokazat će nam da je za dobar provod dovoljan osmijeh, volja, mašta i veliko srce. U svom stilu Robin Hud će sa družinom iz Šervudske šume uspjeti još jednom da nadmudri šerifa od Notingema smatrajući da svi zaslužuju da provedu ugodne praznike.

Svakog četvrtka na kioscima vas čeka nova knjiga. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ne uspijete kupiti na kioscima, možete poručiti na www.tropik.ba.

Uživajte u čitanju, razgovorima sa djecom i stvarajte uspomene za cijeli život!

PRAVILA NAGRADNE IGRE

Zapratiti stranicu Roditelj

U komentaru na facebooku označiti jednu prijateljicu

Podijelite post javno na facebooku.

Nagradna igra traje do 26.05.2021.

Sretno!

 

 

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave