“Magic English” -pretvara učenje engleskog jezika u pravo zadovoljstvo, kako za djecu, tako i za roditelje

 

Djeca od najranije dobi lako uče strane jezike i u tome im pomaže njihova prirodna znatiželja. Vole oponašati, ponavljati i upijati novo, a najbolja su im motivacija pjesma, zabava i igra. Upravo je to tajna uspješne Disneyjeve kolekcije Magic English koja će na jednostavan i vrlo prirodan način Vaše dijete upoznati s engleskim jezikom. Uz omiljene Disneyjeve junake, crtiće, pjesme i zagonetke djeca će savladati riječi i izraze iz raznih područja i tema poput porodice, pozdrava, putovanja, kuhanja, životinja i mnogih drugih.

Djeca će se odlično zabavljati, pjevušiti zarazno vesele pjesmice i savladavati osnove engleskog jezika.  Svaku temu u ovoj kolekciji prate dva izdanja – edukativna knjižica i  interaktivni DVD. Na DVD-u se nalaze ulomci iz najljepših Disneyjevih crtića, pjesmice i igre, dok se u knjižici nalaze riječi i izrazi s njihovim prijevodom, koji se pojavljuju na DVD-u, te razni zadaci koji  će djetetu pomoći utvrditi znanje.

Magic English pretvara učenje engleskog jezika u pravo zadovoljstvo, kako za djecu, tako i za roditelje. Prvi naslov u kolekciji je Hello: Zdravo! Knjiga s DVD-om je u prodaji na kioscima iNovina i u supermarketima. Svake sedmice na kioscima novi broj! Kolekcija sadrži ukupno 10  naslova.

Na www.tropik.ba možete naručiti i cijelu kolekciju po cijeni od 39KM.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave