Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – šesta knjiga „Šume“

 

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjena je djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom. Čini je dvadeset knjiga iz kojih ćete naučiti mnogo toga o morima, okeanima, sisarima, pticama, insektima… Ukratko, zavirit ćete u svaki kutak planete Zemlje! Ova poučna i zabavna edicija ponudit će odgovore na pitanja djeci koja počinju da istražuju svijet oko sebe.

 

Prijatelji iz Stojutarske šume odlučili su upoznati druge šume i njihove stanare. Šume rastu na svim kontinentima osim Antarktike, a razlikuju se vrstom drveća i životinjama koje u njima stanuju. Saznat ćete šta se događa na šumskom tlu, a šta u visokim krošnjama, kako se sporazumijevaju vukovi, kojim biljkama korijenje visi u zraku, gdje živi divovski pauk ptičar i koji je najveći cvijet na svijetu. Zanima li vas sve to? Onda knjigu u ruke!

Šesta knjiga, “Šume”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM. Svakog četvrtka nova knjiga na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ste propustili ili ih ne možete naći na kioscima, možete naručiti na www.tropik.ba.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave