Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – osma knjiga „Vodeni svijet“

Moja prva enciklopedija sa Winniejem Poohom i prijateljima” i dalje izlazi po prvobitnom planu, sve dok to bude moguće, te je možete pronaći na kioscima koji i dalje rade. Znamo da su djeca, zbog trenutne situacije, primorana mnogo vremena boraviti u kućama, pa je potrebna dodatna zabava za najmlađe, a Disney enciklopedije donose znanje i zabavu zajedno!

Disneyjeva enciklopedija koja vas vodi u čudesan svijet prirode!

Svako je dijete radoznalo i željno novih znanja o prirodi, životinjama i svijetu koji nas okružuje. Uz kolekciju Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima, provest ćete brojne lijepe trenutke sa svojom djecom u zabavi i učenju. Kolekcija se sastoji od dvadeset knjiga bogatih fotografijama i zanimljivim činjenicama o biljkama, morima, pticama, sisavcima… Ukratko, zavirit ćete u svaki kutak planete Zemlje!

Upoznajmo mora, rijeke, jezera i močvare, njihova obilježja i stanovnike! Kako ribe dišu pod vodom? Kako to da se ne smrznu u hladnim morima? Kako žive vodenkonji? Koliko je velik plankton? Šta su močvare i okeani i kako izgledaju riječne pritoke? Znate li da voda može odjekivati poput orgulja? U jednoj jedinoj kapi morske vode nalazi se milion živih bića, a veliki koraljni grebeni u potpunosti su načinjeni od živih bića!

 

Osma knjiga, “Vodeni svijet”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM. Svakog četvrtka nova knjiga na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ste propustili ili ih ne možete naći na kioscima, možete naručiti na www.tropik.ba.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave