Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – dvanaesta knjiga „Godišnja doba“

Disneyjeva enciklopedija koja vas vodi u čudesan svijet prirode!

 

Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima namijenjena je djeci predškolskog uzrasta, koja se upoznaju sa životinjama, prirodom i našim planetom.

Djeca se identificiraju s junacima iz Stojutarske šume, a njihova zabavna pitanja ih motiviraju na promišljanje i postavljanje sličnih pitanja. Odgovori na pitanja te zanimljive i duhovite činjenice, popraćene mnoštvom fotografija iz svijeta prirode, potaknut će i na razmišljanje o utjecaju čovjeka na prirodu i životinje, razvijajući ekološku svijet.

U dvanaestoj knjizi upoznat ćemo godišnja doba i zanimljivosti koje prate njihovu smjenu. U proljeće se priroda budi, na svijet dolaze mladunci mnogih životinja, a na cvijeću se otvaraju pupoljci. Ljeto je vrijeme bujanja bilja i dozrijevanja mnogobrojnog voća i povrća. Jesen boji krajolik u tople jesenske boje, a životinje se pripremaju za zimu, kada će u mnogim krajevima pasti snijeg. Saznat ćete da je u Australiji ljeto u vrijeme Nove Godine, koje životinje spavaju zimski san, zašto komarci zuje, šta rade životinje kad pada kiša… i još mnogo više!

 

Dvanaesta knjiga, “Godišnja doba”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM. Svakog četvrtka nova knjiga na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ste propustili ili ih ne možete naći na kioscima, možete naručiti na www.tropik.ba.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave