Kolekcija knjiga Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima – deveta knjiga „Pustinje“

 

“Moja prva enciklopedija sa Winniejem Poohom i prijateljima” i dalje izlazi po prvobitnom planu, sve dok to bude moguće, te je možete pronaći na kioscima koji i dalje rade. Znamo da su djeca, zbog trenutne situacije, primorana mnogo vremena boraviti u kućama, pa je potrebna dodatna zabava za najmlađe, a Disney enciklopedije donose znanje i zabavu zajedno!

Disneyjeva enciklopedija koja vas vodi u čudesan svijet prirode!

Svako je dijete radoznalo i željno novih znanja o prirodi, životinjama i svijetu koji nas okružuje. Uz kolekciju Moja prva enciklopedija s Winniejem Poohom i prijateljima, provest ćete brojne lijepe trenutke sa svojom djecom u zabavi i učenju. Kolekcija se sastoji od dvadeset knjiga bogatih fotografijama i zanimljivim činjenicama o biljkama, morima, pticama, sisavcima… Ukratko, zavirit ćete u svaki kutak planete Zemlje!

Naizgled puste, danju vruće, a noću hladne. Pustinje su dom mnogobrojnim životinjama, a u njima rastu biljke jarkih boja. Pustinjski vjetrovi stvaraju pješčane dine i za čas mijenjaju pustinjski krajolik. Oaze usred pustinje nalik su bujnim zelenim otocima – u nekima ćemo naići na hotele, pa čak i bazene! Saznat ćete što je fatamorgana i kakvi su divlji psi, čije zavijanje ispunjava noćnu tišinu u pustinji. Zašto je u pustinjama noću tako hladno, od čega nastaje pijesak i kako žive ljudi u pustinjama? Putovanje kroz pustinje bit će vrlo zabavno i zanimljivo.

 

Deveta knjiga, “Pustinje”, je u prodaji po cijeni od 7,90 KM. Svakog četvrtka nova knjiga na kioscima. Dostupno je latinično i ćirilično izdanje kolekcije. Brojeve koje ste propustili ili ih ne možete naći na kioscima, možete naručiti na www.tropik.ba.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave