Koja je idealna frizura za trudnicu?

Koja je idealna frizura za trudnicu?

  • Post Author:
  • Post Category:Trudnoća

Tražite li jednostavne, a istovremeno elegantne frizure? Želite li da vaša kosa izgleda sjajno uz minimalan trud, bez upotrebe svih aparata, lakova za kosu i viklera? Ako se želite razmetati novim izgledom, došli ste na pravo mjesto.

Trudnoća nije idealno vrijeme za upotrebu bilo kakvih proizvoda za oblikovanje, jer mogu dovesti do neopravdanih komplikacija. Ako tražite trudničke frizure koje je lako održavati, ne tražite dalje. Evo naše kompilacije nekoliko lijepih frizura za trudnice koje je lako održavati, a zagarantovano ćete izgledati lijepo!

Najbolje trudničke frizure koje možete isprobati:

1. Slojeviti bob:

Kratke frizure su jednostavne za održavanje, a istovremeno moderne. Sa slojevitom bob frizurom izgledat ćete sjajno u trudnoći. Slojevi dodaju volumen vašoj frizuri. Neravni slojevi sa isječenim krajevima izgledaju nevjerovatno. Da bi ova frizura izgledala posebno, stavite malo gela za kosu na dlanove i polako razbarušite kosu kad krenete u tržni centar.

2. Rep

Rep je sjajna trudnička frizura koja sprječava da vam kosa zasmeta, a istovremeno izgleda sjajno. Frizura je brza i laka za napraviti. Svežite kosu u rep, a neke pramenove kose ostavite opuštene na jednoj strani glave. Omotajte labavi dio oko repa i pričvrstite ga kopčicom.

3. Donut punđa

Donut punđe mogu vam pomoći da izgledate prekrasno u trudnoći. Ova frizura čini vašu kosu punijom. Takođe, donut sprječava da se kosa dugo ne zapetlja jer kosa ostaje vezana u tom simpatičnom pomagalu.

4. Ravna kosa

Ako imate ravnu kosu, ovo može biti sjajna frizura dok ste trudni. Odlučite se za bob u kojem vam kosa pada odmah ispod brade. Ne trebate brinuti o petljanju kose s ovakvom ravnom i elegantnom frizurom tokom trudnoće.

5. Šiške uz razdjeljak sa strane

Trudnoća čini da vaše lice izgleda okruglo i punije nego inače. Šiške izgledaju bolje na punijem licu nego obično. Zato se odlučite na kratku frizuru uz razdjeljak sa strane i ošišajte šiške na dužinu otprilike dvije trećine niz lice.