Kako do liječnika koji provodi Nifty test?

Kako do liječnika koji provodi Nifty test?

 

Sve tvoje prijeateljice govore o Nifty testu, čitala si o njemu po forumima, Facebook skupine za buduće majke su pune pohvala na njegov račun.

Pripremljena si da ga i sama napraviš, već znaš će tvoja trudnoća biti puno lakša i čekanje bebe slađe.

Ne znaš samo gdje test možeš napraviti.

Nifty test te čeka

Zato što želimo da svaka trudnica ima pristup Nifty testu, vjerojatno ti je bliže no što misliš. U BIH  ga trenutno možeš napraviti na više od 50 lokacija.

Kako do njega?

Možeš postaviti pitanje svojem ginekologu ili medicinskoj sestri, možda je dostupan u ordinaciji. Velika je vjerojatnost da je i da možeš rezervirati svoj termin.

Ukoliko Nifty test nije dostupan  u ordinacija tvojeg ginekologa, ne brini. Test možeš napraviti negdje drugdje, nije potrebno da ga napravi tvoj odabrani liječnik. Na internet stranici možeš pronaći popis lokacija koje test provode: https://nifty-test.ba/ba/gdje-mogu-napraviti-nifty.

Izaberi najbližu lokaciju i rezerviraj svoj termin.

Kao što možeš vidjeti na našoj karti, pokrivene su sve regije, možeš pronaći ordinaciju koja provodi Nifty test gotovo u svim većim mjestima.

Nifty test ima povjerenje priznatih stručnjaka u ginekološkim ordinacijama, poliklinikama i kliničkim bolničkim centrima.

Naručena si na Nifty test!

Kada imaš svoj termin preostaje ti još samo jedno – uzorak krvi. Ne zaboravi – Nifty test je moguće napraviti sa navršenih 10 tjedana trudnoće.

Znamo da je čekanje rezultata teško, veliku pozornost posvećujemo tome da tvoj uzorak dođe u laboratorij što je prije moguće. Tamo ga analiziramo pomoću najmodernije tehnologije, koja osigurava visoku pouzdanost. Rezultati su dostupni za 6-10 dana.

Jednostavan, siguran i pouzdan

Iako Nifty test nije dijagnostički test, izuzetno je točan. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji ima više od 99% stupanj detekcije tri najčešće trisomije – Downovog, Edwardovog i Patauovog sindroma.

Želiš li saznati više o Nifty testu posjeti našu web stranicu https://nifty-test.ba/ba.

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave