Četvrta online konferencija za trudnice i dojilje

Četvrta besplatna online konferencija za trudnice i dojilje održat će se 28.05.2020. godine u 19 sati. Partner projekta je Plava Poliklinika iz Tuzle.

Predavači na online konferenciji su dr. Nihad Begić, spec.ginekologije i akušerstva, koji će govoriti o temi: ”Značaj redovnih ginekoloških pregleda tokom trudnoće”, te Jasminka Divanefendić, ginekološko-akušerska sestra, koja će govoriti o temi: ”Njega novorođenčeta nakon izlaska iz porodilišta”.

Također, prezentacije će održati i ostali stručnjaci koji će govoriti o temama koje su zanimljive i edukativne za svaku trudnicu i dojilju. Učesnice očekuju pokloni sponzora i partnera, a na platformi sajma www.onlinesajam.roditelj.ba možete saznati sve dodatne neophodne informacije o trudnoći, zdravlju, te novorođenčetu.

Prijave su u toku, a broj mjesta je ograničen. Prijavite se putem facebook stranice Roditelj (https://www.facebook.com/www.roditelj.ba/)

Cilj konferencije je pružiti trudnicama, dojiljama i budućim majkama konkretne odgovore na njihova pitanja, jer će tokom konferencije biti omogućeno postavljanje pitanja i upita direktno stručnjacima. Organizator je mostarska kompanija Sfera d.o.o., koja je inače izdavač specijaliziranog časopisa za majku i dijete ”Roditelj”, koji već dugi niz godina informiše, savjetuje i educira majke i buduće majke.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave