Buduće mame jeste li spremne?

Buduće mame jeste li spremne?

Buduće mame jeste li spremne?

Vjerujemo da ste istovremeno uzbuđene i uplašene zbog ulaska u nepoznato, pa smo sa željom da vam olakšamo potražili funkcionalne i potrebne stvari za odlazak u porodilište i povratak kući. Slike, zvuci, mirisi, od sada svaki vaš dan biće ispunjen poplavom novih utisaka.

Mama program, brenda Alma Ras, kao što samo ime govori posebna je linija dizajnirana za mame i njihove najdragocjenije momente. Bez stresa, u novo poglavlje života, omogućit će vam proizvodi iz ove linije. Sve žene, naročito u ovom periodu, upoznaju se sa značajem udobnih i kvalitetnih tkanina. Donje rublje od prirodnih materijala i neiritirajućih šavova Alma Ras brenda zaslužuju da budu dio vaših naljepših dana.

Spavaćica ili pidžama, u ovisnosti u čemu volite da spavate, za mame dojilje pripremljen je atraktivan dizajn i funkcionalnost. Kroj je savršeno prilagođen promjenama ženskog tijela, stoga će ovaj komad biti, zasigurno, najudobniji koji ste ikada nosili. Za mame dojilje, posebno će odgovarati kopčanje na prednjem dijelu. Naravno, jednu od važnijih uloga u životu mame, igra i grudnjak posebno prilagođen za ovaj period života. Za potrebnu kvalitetnu potporu i zaštitu, pobrinuli su se materijali koji osiguravaju udobnost, te doprinose osjećaju olakšanja i prijatnog dodira na koži. Preklopne korpice su tu za lako i jednostavno otvaranje prilikom dojenja. Mama linija, potvrda je da stil i udobnost idu zajedno!

Proizvode iz Mama linije možete pronaći u svim Alma Ras buticima širom BiH, a možete kupovati i iz udobnosti svog doma putem sljedećeg linka

https://shop.alma-ras.com/catalogsearch/result/?q=mama&cat=