Besplatne edukacije za trudnice ponovo u Mostaru

Besplatne edukacije za trudnice ponovo u Mostaru
U Mostaru će se 11.04.2019. godine ponovo održati edukativno druženje s trudnicama, ovaj put u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača. Organizator druženja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, a domaćin projekta je dr. Alma Vila Humačkić, koja će se obratiti svim trudnicama, poželjeti im dobrodošlicu i održati predavanje vezano za trudnoću. Druženje počinje u 17:00 i trajat će dva sata, a svaka trudnica će od dr. Vila Humačkić dobiti poklon bon od 20% za prvi ginekološki pregled poslije poroda.

 

Pored toga, Hotel Ada Blagaj daruje spa i ručak za dvije osobe, Colorscape brend daruje unikatnu majicu od bosansko-hercegovačke slikarice Alise Teletović, te Bebin dnevik od kompanije Sfera d.o.o.

 

Vrijedne nagrade, pokloni i edukativna predavanja doktora i stručnjaka samo su dio programa koji očekuje trudnice, a učešće je besplatno. Prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj.

 

Sponzori i partneri projekta, kao i svaki put do sada pripremili su poklone za trudnice.

 

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay.

 

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Nobel.

 

Prijavite se i dođite da se zajedno družimo u jednom od najljepših perioda Vašeg života.

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave