BESPLATAN BABY PAKET VAM POKLANJA AKSA!

Aksa je pronašla način da divnim gestom obilježi dolazak na svijet novih beba u Bosni i Hercegovini. Novorođenčad, koja su rođena 2021. godine na teritoriji BIH, očekuje poklon baby-paket i kupon vaučer u iznosu 10 KM, koji mame i tate mogu iskoristiti odmah, po preuzimanju poklona.

Jedino što je neophodno je da srećni roditelj uz ličnu kartu, u Aksinu prodavnicu u Sarajevu, Banjaluci, Bijljini I Mostaru, donese na uvid i rodni list djeteta. Rok za preuzimanje paketa je 3 mjeseca od datuma rođenja bebe.

Poklon paket sadrži : Pampers pants, Evybaby pelene, Pampers vlažne maramice, Lansinoh uzorke, Chicco šampon i kupku, Baby spa mrežaste uloške i vlažne maramice, naljepnicu “Beba u autu” i već pomenuti kupon vaučer 10 KM.

Djeca su najljepši cvijet u našoj životnoj bašti, naša budućnost i obavezni smo da im svima, bez razlike, obezbijedimo srećno i bezbrižno odrastanje.

Uz vas dragi roditelji, mi smo tom cilju posvećeni 365 dana godišnje, a osmijeh mališana nam govori više od hiljadu riječi.

 

Aksa je kompanija koja već petu godinu brine o najmlađima u BiH, a roditeljima pruža bezuslovnu podršku od prvog dana – dolaska bebe na svijet, preko odrastanja pa sve do ulaska u školske klupe. Vaš izbor, da baš mi budemo dio sretnog i sigurnog  djetinjstva mališana je velika čast i odgovornost za nas, a i izazov da budemo što bolji. Na ukazano povjerenje uvijek ćemo odgovoriti vrhunskim kvalitetom.

 

Aksin čarobni svIjet vam je dostupan 24 sata, svakog dana u nedjelji, mjesecu i godini. Jednostavno, gdje god da se nalazite jedan klik vas dijeli od željenog proizvoda, vaše je da izaberete, a naše da vam dostavimo u najbržem mogućem roku. Navigacijom kroz naš web shop www.aksabih.ba , ne samo što ćete doći do onog što želite, nego ćete biti u toku i sa svim akcijama i popustima. Uz sve to, na našem sajtu se trudimo da zajedno sa vama pronađemo odgovore na mnoga pitanja, koja su izazov u roditeljstvu.

 

 

ZAJEDNO OD PRVOG DANA!

Vaša Aksa!

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave