Zdrava užina koju mališani obožavaju: PROBAJU, SMAŽU I TRAŽE JOŠ!

Šuška se po gradu da su mališani isprobali Nutrino Junior užine koje su se idealno uklopile u svaki raspored, pa ih sada mljackaju prije škole, na odmoru i u parku, prosto ne mogu da im odole.

Četiri čudovišno zgodne kombinacije omiljenih voćki i nezaobilaznih namirnica svakog djetinjstva dolaze u dvije veličine pouch pakovanja (100g i 180g) i savršene su za svakodnevno uživanje. Da su užine bez dodatih šećera, sa novim ukusnim kombinacijama stigle na police, odlična je vijest za sve roditelje koji tragaju za zdravijim opcijama bez konzervansa i aditiva. Konačno možete da budete bezbrižni i sigurni da ste pronašli kvalitetniju i zdraviju užinu koja će vašem djetetu pružiti neophodnu energiju za sve avanture i maštovite nestašluke. 

Šta mame i tate biraju za svoju djecu, a šta mališani rado jedu i uvijek traže – često ne postoji opcija za kompromisno rešenje. Zato je Nutrino Junior užina pravi izbor koji zadovoljava zahtjeve i želje obje strane, roditelja i djece.


PRAKTIČNO PAKOVANJE UVIJEK PRI RUCI 

Svi voćni pirei upakovani su u praktična pauč pakovanja koja čuvaju svježinu, miris i ukus i bez problema staju u svaki školski ranac, torbu, čak i džep. Napravite vašim mališanima novu zabavnu rutinu kombinovanjem ukusa omiljenih užina, koje mogu da smažu u pokretu BRZO, BRŽE ili ZA ČAS! Svaka kombinacija je čudovišno jedinstvena, bogata mineralima i vitaminima koji će djeci dopuniti baterije za sve aktivnosti koje ih očekuju u toku dana. Pri ruci kada je potrebna dodatna koncentracija za učenje, inspiracija za igru, radoznalost za istraživanje novog, snaga pre treninga, ali i posle, na velikom, malom i srednjem odmoru, Nutrino Junior užina je uvijek tu kada je stomak prazan. 

UPOZNAJTE ČUDOVIŠNU EKIPU MONSTRUM DR(UŽINE)

Družina šest zabavnih i razigranih monstruma inspiriše mališane i upoznaje ih sa zdravijim opcijama za užinu i ukusnijim obrocima koje se po sastavu značajno razlikuju od tradicionalnih poslastica. Zajedno sa svojim novim čudovišnim drugarima, djeca istražuju svijet Nutrino Junior ukusa svim svojim čulima i u zabavnom okruženju, gjde razvijaju svoje samopouzdanje i radoznalost. Nutrino Junior monstrume klinci već prepoznaju, obožavaju i povezuju sa ukusnim proizvodima u praktičnim i mekanim pouch pakovanjima.

Mljacan, Njammma, Ždera i Zuboje, četiri šarmantna monstruma, donose neodoljive ukuse hranljivih voćnih mikseva sa keksom, čokoladom ili žitaricama. Voćni duo jabuke i banane sa čokoladom je ukusna užina sa dodatnim benefitom – bez glutena. Kombinacija jabuke, jagode, vanile i žitarica, oduševiće mališane svojim neodoljivim ukusom, a bogata je biljnim vlaknima, kao i vitaminom C. Miks jabuke, pomorandže, keksa i čokolade je kombinacija u kojoj će mališani uživati svim čulima. Sočna jabuka udružila se u pauču i sa bananom i keksom i idealno se uklopila u nutritivne potrebe vašeg djeteta. 

Pored ukusnih užina koje dolaze u inovativnim pauč pakovanjima, Nutrino Junior portfolio nudi opcije i kada je potreban brzi doručak prije napornog dana u školi, užina pred neizvjesnu utakmicu školskog tima ili lagana večera. Vaši klinci će uživati u dva odlična ukusa suhih žitnih kaša koje donose dobroćudni proždrljivi monstrumi Le Žvak i Dobrila, kakaa i keksa. Njihov hranjivi sastav pružit će im osjećaj sitosti za sve planirane aktivnosti. Jednostavne su za pripremu, a mališani ih smažu dok si rekao keks… ili kakao.

Baš kao da su i roditelji i djeca zajedno umiješali svoje prste, naša zdrava rešenja u super praktičnim pakovanjima sadrže sve što je potrebno u savršenoj razmjeri nutritijenata, a pritom su veoma ukusna. Nutrino Junior ispunjava kriterijume roditelja kada je u pitanju idealna užina ili obrok. Ohrabrujuće je znati da djetetu možete obezbjediti zdraviju opciju i potpuno bezbjednu užinu koja ima namirnice koje roditelji žele, ali i one koji mališani vole. 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave