Zavirite u LaLa Land – svijet za vas i vaše mališane

Ako želite iznenaditi svoje prijateljice koje imaju mališane ili koje će uskoro postati majke, a želite im pokloniti nešto unikatno, funkcionalno i lijepo, onda ste na pravom mjestu. Lala Land je mala radionica ručno rađenih proizvoda koji su idealan poklon.  Iza brenda Lala Land stoji mlada mama Laura Martinović.

Laura je prvenstveno oduvijek zaljubljenik u detalje. „Ja sam neko ko pridaje pažnju ugodnom ambijentu, te shodno tome, na mom putu da se ostvarim kao majka željela sam za svoje dijete da napravim unikatne detalje za sobu i tako je nastao prvi luster. Svaki dan bio je nova inspiracija u kojem su se rađale nove ideje i samim time je nastao moj brend“ ističe Laura.

U smišljanju naziva veliku ulogu imao je Laurin suprug koji joj je ujedno i velika podrška. Lala je nadimak koji je Laura davno dobila od  svog supruga, a dodatak Land je nastao spontano na sve to, budući da je njena mala radionica jedan poseban svijet u kojem uživa i nastoji ga prenijeti u svaku dječju sobicu koju krase njeni proizvodi.

Laura nam je istakla kako za proizvode rađene od drveta koristi  drvo bukve, kao i boje na bazi vode koje su sigurne za djecu, što je na kraju i najbitnije. Podloge i baby gym igračkice su također prilagođene malim korisnicima, tako se za to koriste materijali od 100% pamuka, te silikonske i drvene igračke.

U ponudi Lala Land, pored već spomenutih lustera, tu su i otvoreni ormarići koji osim što su jako funkcionalni i vizualno lijepo izgledaju uklapaju se u ambijent svake sobice, zatim još i baby gym igraonice, kao i podloge za igranje, te dekorativni baloni koji podižu razigranost dječje sobe.

U razgovoru sa Laurom smo doznali kako se proizvodi  plasiraju putem instagram i facebook stranice LaLa Land. Tu se može pronaći sva ponuda, te je preko istih moguće izvršiti naručivanje kao i dogovor oko detalja koji su unikatni za svaki proizvod ovisno o željama kupaca bez kojih ova priča ne bi mogla biti moguća.

Drage mame, ako ste u potrazi za poklonom vrijeme je da zavirite u svijet zvani Lala Land i odabarete vaš savršen komad.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave