Zašto je važna Omega-3?

Energija za vaš mozak, srce i vid. 

MOLLERS OMEGA-3 250ml – Dodatak prehrani s omega-3 i vitaminima A, D i E okus limuna

Mollers Omega-3 je dodatak prehrani napravljen od norveškog bakalara. Mollers Omega-3 osigurava prirodno dobivene omega-3 masne kiseline i vitamine A, D i E. Kvalitet od prve do posljednje kapi. Mollers osigurava 1,2 grama prirodno dobivenih omega-3 masnih kiselina EPA i DHA.

Omega-3 masne kiseline smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti, jer sprječavaju agregaciju trombocita, imaju antiupalni i vazodilatacijski učinak, te povoljno djeluju na smanjenje tlaka i masnoća u krvi. Dokazano je da se uzimanjem omega-3 u trudnoći pozitivno utječe na rast i razvoj djeteta, a u prva 3 mjeseca trudnoće na razvoj moždanih struktura ploda. Pozitivno djeluju i kod raznih upalnih stanja kao što su reumatoidni artritis, kožni ekcem, neurodermitis, pa čak i kod ulceroznog kolitisa i Chronove bolesti. Općenito imaju pozitivan utjecaj na funkciju imunološkog, gastrointestinalnog i živčanog sistema.

Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i očuvanju kostiju.

Vitamin A doprinosi očuvanju normalnog vida i imunog sistema.

Vitamin E pomaže zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Način primjene:

Dnevno jedna mala kašika (5ml) za djecu iznad 12 godina i odrasle što odgovara 600mg DHA i 400mg EPA. Preporučena doza se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Osobe koje uzimaju lijekove s utjecajem na zgrušavanje krvi trebaju se prije uzimanja ovog proizvoda posavjetovati s liječnikom.

Sastav u 5ml:

  • Omega-3 1,2g
  • DHA         0,6g
  • EPA          0,4g
  • Vitamin D 10 mcg (200%)
  • Vitamin A  250 mcg (31%)
  • Vitamin E  3 mg (25%)

Pakovanje: 250ml

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave