Za zdrav razvoj mozga i vida bebe – Pregnatol DHA

Trudnoća je period koji je po mnogo čemu poseban. To je vrijeme kada se rađa ljubav između majke i djeteta. Vrijeme kada majka ima sve što je najbolje za nju i bebu koju nosi. Vrijeme njege, zdravlja i opuštanja. Vaše je vrijeme!

Pregnatol DHA sadrži prirodno ulje mikroalgi sa DHA (dokozaheksaenska omega-3 masna kiselina) i koristi se za zamjenu DHA omega-3 masnih kiselina kod trudnica i dojilja. Pregnatol DHA u jednoj kapsuli sadrži preporučenu dnevnu dozu DHA omega-3 masnih kiselina. Predviđeno za upotrebu tokom cijele trudnoće i tokom dojenja.

DHA – DOKOZAHEKSANSKA KISELINA

DHA je Omega – 3 masna kiselina – esencijalna masna kiselina koja se ne sintetiše u tijelu već se unosi hranom.

DHA je važna strukturna komponenta mozga, nervnih ćelija i retine: 97% svih omega-3 masnih kiselina u mozgu čini DHA, dok u retini čini 93% ukupnih omega-3 masnih kiselina. Čak 60% strukture mozga čine masti, a 25% tih masti su samo DHA. Kao izuzetno važna strukturna komponenta, DHA čini 30% strukturne masti u sivoj tvari mozga.

Najintenzivniji rast bebinog mozga događa se u posljednjem tromjesečju trudnoće i prvoj godini života. U prve dvije godine života, DHA je bitna komponenta kritičnih vezivnih komponenti u mozgu.

DHA Omega-3 masne kiseline su neophodne za razvoj bebinog vida i mozga. Cjelokupni razvoj mozga utječe na razvoj svih mentalnih i kognitivnih funkcija. Izuzetno je važno da se DHA Omega – 3 uzima u preporučenoj dnevnoj dozi tokom cijele trudnoće. Brojna naučna istraživanja su pokazala da utiče na:

Zdravo održavanje trudnoće

Podržava rast fetusa i neurološki razvoj

Važan je za razvoj mozga Vaše bebe

Podržava razvoj vida vaše bebe

DHA IZ VISOKE KONCENTRACIJE I NAJVIŠE KVALITETE MORSKIH ALGA

DHA Omega – 3 masne kiseline u proizvodu dobivene su iz prirodnog izvora, morske mikroalge – najbogatiji izvor DHA masnih kiselina, visoke kvalitete.

Mikroalge se uzgajaju u strogo kontroliranim uvjetima, tako da u ulju nema zagađivača. Ulje mikroalgi najsigurniji je izvor DHA, koji se koristi i kod novorođenčadi, što je potvrdila i Europska agencija za sigurnost hrane (EFSA). Ulje mikroalgi u Pregnatol DHA je najviše kvalitete. Najviša kvaliteta u Švicarskoj potvrđena je i odobrena pečatom “švicarska kvaliteta”. Za razliku od ribljeg ulja, dobivenog od masne ribe podrijetlom iz oceana, ulje mikroalgi dobiva se u strogo kontroliranim uvjetima proizvodnje i odlikuje se visokom čistoćom. Ne sadrži nikakve zagađivače, prvenstveno živu ili druge teške metale.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave