ZA KORAK ISPRED! Aptamil

ZA KORAK ISPRED! Aptamil

 

Prijelazna mliječna hrana za dojenčad od 12 do 24 mjeseca života kao dodatna hrana kada dojenje nije moguće ili kao nadopuna dojenju kada samo dojenje nije dovoljno.
Aptamil 3 je namijenjen za prehranu djeteta u fazi prelaska s majčinog mlijeka ili standardne mliječne formule na obično kravlje mlijeko.

 

Omjer bjelančevina sirutke i kazeina 20:80, lako probavljiva formula.

 

S dodatkom prebiotika, esencijalnih masnih kiselina, željeza, cinka, joda i vitamina C i D. Ne sadrži saharozu, gluten, škrob, beta karoten niti kristalni šećer.
NASTAVITI KORISTITI POGODNOSTI DOJENJA KOD PRELASKA NA MLIJEČNU FORMULU
  • S imunološkim koristima, baziranim na dokazimaVeć je poznato da majčino mlijeko jača imunološki sustav novorođenčeta. Djeca hranjena majčinim mlijekom pokazuju manje stope infekcija, alergija i drugih bolesti povezanih s imunološkim sustavom  uspoređeni s djecom hranjenom standardnim formulama. Za oligosaharide (prebiotike) u majčinom mlijeku se zna da imaju važnu ulogu u procesu, pomažući bifidobakterijama i laktobacilima da bujaju. Ovo povećanje zdravih bakterija mijenja stanje crijeva, obeshrabrujući kolonizaciju patogena i smanjujući rizik od infekcije i alergija u beba.
  • Majčino mlijeko osigurava uravnoteženu prehranu u skladu s potrebama djeteta. Najlakše je probavljivo za dijete i osigurava sastojke neophodne za rast mozga i cjelokupnog fizičkog razvoja. Hranjivi sastojci majčinog mlijeka se prirodno mijenjaju tijekom vremena, kako se mijenjaju prehrambene potrebe djeteta.
  • Iako je dojenje najbolje za dijete nije uvijek moguće niti poželjno dojiti. Kao alternativu Vi ćete trebati odabrati mlijeko posebno formulirano za novorođenčad kako bi ste pružili svome djetetu pogodnosti slične dojenju.
  • Stručnjaci za prehranu novorođenčadi su postavili stroge smjenice o sastavu mlijeka za novorođenčad. Temelj su trenutna klinička istraživanja kako bi bili sigurni da se vaše dijete hrani onim mlijekom za novorođenčad koje pruža koristi hranjenja slične kao kod primjene majčinog mlijeka.
  • Kada birate mlijeko za novorođenče, konsultirajte se s obiteljskim liječnikom koje mlijeko je u skladu s trenutnim mišljenjem stručnjaka.
Euromand

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave