Za 97 godina postojanja nismo odustali od misije da budemo u službi pacijenata i osoba koje trebaju njegu isključivo prirodnim materijalima

Tosama je najbolji izbor ako želimo za sebe i najdraže prirodne materijale sanitetnog programa. Ukupan broj artikala u Tosaminoj ponudi je preko 2500. Na svim kontinentima smo prisutni različitim asortimanom. U Bosni i Hercegovini Tosamine proizvode možete nabaviti u apotekama, trgovinama široke potrošnje, dm trgovinama.

U privatnim zdravstvenim ustanovama te bolnicama i klinikama je naš zavojni asortiman, flasteri za rane te sterilne obloge od meda za brzo zarastanje rana.

U dijelu namijenjenom za mamu i djete To To ima značajan broj pažljivo odabranih artikala. Dijelimo ih u par podgrupa: 

1. proizvodi od tetra tkanine: tetra pelene i tetra krpice

2. proizvodi od vate: vatirani štapići za higijenu uha sa graničnikom, vata perforirana u traci, vata 200g

3. tuferi za dojilje koji spriječavaju curenje mlijeka na odjeću

4. higijenski ulošci nakon poroda mama

5. mrežaste gaćice nakon ginekoloških intervencija i nakon poroda

6. to to suhe krpice za njegu bebe i osoba koje imaju osjetljivu kožu

Prepoznatljivost marke To to je narandžasta boja i nestašni medvjedić uočljiv u apotekama, na policama u trgovinama široke potrošnje,dm trgovinama. Samo dio toga smo pobrojali. Za 97 godina postojanja nismo odustali od misije da budemo u službi pacijenata i osoba koje trebaju njegu isključivo prirodnim materijalima. Tosamina misija se nastavlja zahvaljujući vašem povjerenju kao kupaca.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave