Water care vlažne maramice sa 99% vode – Kao kap vode na dlanu

Svjesna važnosti pravilne njege malih beba od prvog dana, Violeta je prva na tržištu razvila vlažne maramice potpuno sigurne za tek rođene bebe budući da im je sastojak 99% voda. Kada kažemo voda, mislimo pet puta filtrirana i pročišćena postupkom reverzne osmoze, što garantira čistoću maramica na razini medicinske. Osmotske membrane koje se koriste u ovom postupku imaju toliko sitne otvore da kroz njih mogu proći samo molekule čiste vode te se time dobiva voda najvišeg stupnja čistoće. Bebina koža je do 5 x tanja od kože odraslih ljudi i nema razvijene samozaštitne mehanizme koji postoje kod odrasle kože. Zbog toga zahtjeva njegu najvišeg stupnja čistoće i sigurnosti i upravo takvoj koži su prilagođene sve Violeta vlažne maramice, a dodatan benefit predstavlja njihova biorazgradivost. 

Preporuka pedijatara je bebinu guzu ispirati čistom blazinicom vode u jednom smjeru i ne ponavljati potez istom maramicom. No, za situacije kada vam posudica sa vodom nije pri ruci, bezbrižno možete koristiti Water care maramice bez straha od iritacija.

Osim vode, drugi prirodni sastojak je ekstrakt nordijske kupine koji štiti kožu te je dubinski hidratizira. Nordijska kupina ima dva puta više vitamina C od limuna, a ulje iz sjemenke bogato je OMEGA 3 i OMEGA 6 kiselinama te A i E vitaminima. Sav ovaj trud i kvaliteta proizvoda prepoznata je od strane potrošača te je tako Violeta proglašena brojem 1 u kategoriji dječjih vlažnih maramica.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave