Više od 150 trudnica na besplatnom edukativnom druženju ”Naše putovanje počinje”

Više od 150 trudnica na besplatnom edukativnom druženju ”Naše putovanje počinje”

 

Dvorana Hotela Ibis Styles u Sarajevu sinoć je bila puna. Više od 150 trudnica na jednom mjestu uživalo je u edukativnim predavanjima i prezentacijama. Organizator događaja je mostarska kompanija Sfera d.o.o. Mostar, a domaćin projekta ”Naše putovanje počinje” bio je Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost – dr. Eldar Mehmedbašić. Prvo predavanje održao je specijalista ginekologije i opstetricije, dr. Eldar Mehmedbašić koji je govorio o temi ”Psihofizička priprema za trudnice”. Nakon toga uslijedila su i ostala zanimljiva predavanja stručnjaka i predstavnika kompanija koje su sponzori i partneri projekta. Razvila se dvosmjerna komunikacija, te su trudnice na taj način imale priliku saznati sve što ih zanima kada je u pitanju trudnoća, porod, ali i briga o novorođenčetu.

Pored toga, trudnice su imale priliku obići štandove sponzora i partnera, te dobiti vrijedne poklone. Naime, kompanija Johnsons darovala je deset sretnih dobitnica sa poklon paketom njihovih proizvoda, a Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost – dr. Eldar Mehmedbašić darovao je dvije trudnice sa kupon bonom za besplatni pregled poslije poroda.

Također, pet sretnih trudnica dobilo je vaučere od kompanije Bio Save u vrijednosti od 250 eura popusta za svrhu pohranjivanja matičnih ćelija na 10 godina.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay, Bojprom, Oktal-pharma sa proizvodom Octanisept, te Bosnalijek sa proizvodom D3 spray.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Nobel, te Johnsons.

Naredno druženje zakazano je za Tuzlu. Učešće je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj.

 

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave