Više od 100 nagrada na drugoj online konferenciji i sajmu za trudnice i dojilje

 

Izlagači sajma pripremili su vrijedne i bogate poklon pakete za trudnice i dojilje, a kako biste ih osvojili potrebno je da zaigrate nagradni kviz koji se nalazi na platformi sajma (www.onlinesajam.roditelj.ba).

 

Druga online konferencija i sajam za trudncie i dojilje održat će se 21.04.2020. godine u 18:00. Govorit će se o zanimljivim i edukativnim temama koje su važne za svaku trudnicu koja se nađe u određenoj stresnoj situaciji. Predavači su:

-Dr. Eldar Mehmedbašić, ginekolog – ”Nadzor trudnoće u trećem trimestru sa posebnim osvrtom na pandemiju virusom corona”,

-Prim.dr. Amra Junuzović Kaljić, pedijatar – ”Novorođenče”,

-Mirela Mujagić, magistar psiholoških nauka – ”Drugo stanje u vrijeme vanrednog stanja – osvrt psihologa”.

Učesnice konferencije će moći postavljati pitanja stručnjacima, te na taj način razviti aktivnu dvosmjernu komunikaciju na obostrano zadovoljstvo.

 

Online sajam koji je otvoren početkom aprila (www.onlinesajam.roditelj.ba) nudi sve neophodne informacije za trudnice i dojilje. Na sajmu se može posjetiti virtuelni izložbeni prostor brendova čiji proizvodi su namjenjeni trudnicama, dojiljama, te djeci.

Izlagači su kompanije koje nude proizvode vezane za trudnoću, njegu i zdravlje beba, a pripremili su i posebne sajamske popuste. Na platformi sajma sve trudnice i dojilje mogu igrati nagradni kviz, a sponzori i partneri projekta pripremili su više od 100 vrijednih nagrada. Sretne dobitnice bit će izvučene 30.04.2020. godine.

Učešće je besplatno, a sve zainteresovane se mogu prijaviti putem facebook stranice Roditelj. Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, u saradnji sa Zavodom za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost ”Mehmedbašić”. Cilj događaja je pružiti neophodne informacije, te naučiti i pripremiti trudnice i dojilje da se nose sa stresnim periodom

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave