Violeta Water care vlažne maramice sa 99% vode – Nježnost od prvog dodira, ljubav za cijeli život!

Svjesni važnosti pravilne njege malih beba od prvog dana, razvili smo vlažne maramice potpuno sigurne za tek rođene bebe budući da im je sastojak 99% voda. Kada kažemo voda, mislimo pet puta filtrirana i pročišćena postupkom reverzne osmoze, što garantira čistoću maramica na razini medicinske.

Osmotske membrane koje se koriste u ovom postupku imaju toliko sitne otvore da kroz njih mogu proći samo molekule čiste vode te se time dobiva voda najvišeg stupnja čistoće. Preporuka pedijatara je bebinu guzu ispirati čistom blazinicom vode u jednom smjeru i ne ponavljati potez istom maramicom. No, za situacije kada vam posudica sa vodom nije pri ruci, bezbrižno možete koristiti Water care maramice bez straha od iritacija.  

Osim vode, drugi prirodni sastojak je ekstrakt nordijske kupine koji štiti kožu te je dubinski hidratizira. Nordijska kupina ima dva puta više vitamina C od limuna, a ulje iz sjemenke bogato je OMEGA 3 i OMEGA 6 kiselinama te A i E vitaminima. 

Water care maramice obavezan su dio svake torbe za bebe, kao i one za mame, kako bi u svim situacijama bile spremne na male izazove velikih majstora! Uvijek su pri ruci i za male noseve, obraščiće i prstiće koji istražuju svijet oko sebe. Praktičan poklopac osigurava funkcionalno korištenje i sprječava isušivanje, a često se reciklira u obliku ploča sa znakovima u dječjim vrtićima i igraonicama😊 

Jeste li znali?

Dermatološki testirane u francuskom laboratoriju DermScan, kako bi bile 100% sigurne za upotrebu

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave