Violeta Double care prirodna njega za najmlađe 

Nova linija kozmetike za djecu na bazi kozjeg mlijeka koje u svojoj osnovi DNA ima dosta sličnosti s DNK strukturom majčinog mlijeka te time sadrži sastojke koji mekšaju i njeguje osjetljivu dječju kožu štiteći je od raznih upalnih procesa. Tri proizvoda ove linije, kupka, šampon, šampon & kupka 2u1, posebno su osmišljeni kako bi nježno uklanjali masnoće sa bebine kože 98 % prirodni sastojci parfemom bez alergena. Dermatološki testirano, sa Potassium Sorbate Sodium Benzoate, koje štiti formulu od štetnih mikroorganizama.

KUPKA

Pretvorite kupanje u zabavu vrijeme uz Violeta Double Care blagu kupku za bebe, mekanu poput maminog zagrljaja. Nanesite manju količinu kroz prste, pobrinite se za stvaranje veselih mjehurića i pretvorite svakodnevnu rutinu kupanja u čaroliju. 

2U1 BABY ŠAMPON i KUPKA

Savršeno čista i mirisna beba, od sada je tako jednostavno i super zabavno uz Violeta Double Care 2u1 kupku & šampon. 

Formula „bez suza“ je sigurna za korištenje od glave do pete. Ekstra nježan proizvod zahvaljujući hidratantnim i hranjivim svojstvima proteina kozjeg mlijeka. 

Nanesite malu količinu na tjeme, trbuh, ne zaboravite na nogice i prstiće, dodajte malo škakljanja i neka čarolija počne.

BABY ŠAMPON

Ukrotiti „divlje i bujne“ vlasi vaših mališana jednostavno je i zabavno uz novi Violeta Double Care šampon za bebe. 

Ovaj umirujući šampon sadrži hranjive sastojke kozjeg mlijeka kako bi sa lakoćom omekšao i raspetljao kovrče vaše bebe. Nanesite malu količinu na glavu i tjeme, budite iznimno nježni i pustite da čarolija prožme nemirne pramenove nježnih vlasi.

S ponosom predstavljamo baby šampon, dermatološki testiran sa formulom „bez suza“, ne sadrži SLES & SLS, nije testirano na životinjama.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave