Upute za pripremu proizvoda aptamil pronutra – advance

Upute za pripremu nove generacije proizvoda Aptamil Pronutra – ADVANCE donekle su promijenjene u odnosu na pripremu prethodne generacije proizvoda Aptamil. Prepoznali smo da je potrebno učiniti sve kako bismo olakšali pripremu proizvoda nove generacije. Upute su dizajnirane kako bismo osigurali da se proizvodi pripremaju lako i sigurno. Pažljivo proučite sve korake uputa za pripremu obroka i priprema će biti laka i sigurna. Treba uzeti u obzir da prah za pripremu hrane nije sterilan i da nepridržavanje uputa može imati štetne posljedice za vaše dijete.

Korak 1

Pažljivo operite ruke i sterilizirajte sav pribor u skladu s uputama proizvođača.

Korak 2

Zakuhajte jednu litru svježe vode. Ostavite da se ohladi u lončiću 30 minuta (dopuštajući da se temperatura spusti do 40°C nakon prokuhavanja). Odmjerite 2/3 potrebne količine vode (prema uputama za pripremu) u steriliziranu bočicu. Pripazite se opeklina. Ne upotrebljavajte umjetno omekšanu ili višestruko prokuhanu vodu.

Korak 3

Strugačem ugrađenim u otvor poklopca kutije zaravnajte količinu praha u mjerici. Nikada nemojte pritiskati sadržaj praha u mjerici.

Korak 4

U pripremljenu vodu dodajte preporučene količine praha, prema uputama prikazanima na ambalaži. Dodavanje previše ili premalo praha može biti štetno.

Zatvorite i snažno protresite bočicu isključivo u smjeru gore-dolje 10 sekundi dok se prah ne otopi.

Upozorenje: Kružno miješanje ili rotiranje bočice u krug može dovesti do nepotpunog otapanja praha. Uklonite zaštitni poklopac i zamijenite ga steriliziranom hranilicom.

Otvorite bočicu i dodajte preostalu 1/3 vode. Zatvorite i ponovno snažno protresite bočicu isključivo u smjeru gore-dolje.

Korak 5

Dodatno ohladite bočicu pod mlazom vode. Uklonite zaštitni poklopac i postavite dudicu. Provjerite još jednom temperaturu hrane dopuštajući da nekoliko kapi iscuri na Vašu podlakticu. Ako je sve u redu, nahranite svoje dijete.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave