U Tuzli 14. marta besplatno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje”

Kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Ginekološkom klinikom Dr. Balić u Tuzli organizuje Edukativno druženje s trudnicama koje će se održati 14.03.2019. godine.Učešće na edukaciji je besplatno, a prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj. Druženje će se održati u Zdravstvenoj ustanovi specijalna bolnica “Centar za srce BH”, na adresi Alekse Šantića 8, u prizemlju.

Tokom dvosatnog programa, sve učesnice očekuju zanimljiva i edukativna predavanja, kao i mogućnost direktne komunikacije sa doktorima i predstavncima kompanija koji će se također predstavljati sa svojim proizvodima. Sponzori i partneri projekti za svaku trudnicu pripremili su bogate i vrijedne poklone, a kompanija Sfera daruje časopis Roditelj, inače jedini specijalizirani časopis za uspješan odgoj djece u BiH, Roditelj. Glavnu nagradu obezbjedila je kompanija Simpson d.o.o. Bijeljina, a daruje poklon set za novorođenče u vrijednosti od 200 KM.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay, Bio Save.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Pharma S, Nobel Corporation.

Inače, projekat se održava svaki mjesec u drugom gradu; Mostar, Sarajevo, Banja Luka i Tuzla.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave