U Sarajevu održano besplatno edukativno druženje za trudnice

U Sarajevu održano besplatno edukativno druženje za trudnice

U Sarajevu održano besplatno edukativno druženje za trudnice

 

Projekat naziva ”Naše putovanje počinje”, besplatne edukacije za trudnice održao se sinoć u Hotelu Ibis Styles u Sarajevu. Više od stotinu trudnica uživalo je u zanimljivim i edukativnim druženjima, prezentacijama kompanija koje su partneri i sponzori, te tokom dvosatnog druženja saznale sve potrebne informacije, savjete i preporuke kada je u pitanju trudnoća, porod i briga o novorođenčetu.

Sponzori i partneri projekta su na svojim štandovima i putem prezentacija predstavili benefite svojih proizvoda, a svakoj trudnici su omogućili poklone koje su dobile u vrećicama na početku programa.

Domaćin druženja bio je Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost – Mehmedbašić. Na početku programa prisutnima se obratio dr. Eldar Mehmedbašić, specijalista ginekologije i opstetricije. Darovali su dvije trudnice sa kupon bonom za besplatni pregled poslije poroda, a kompanija Pampers darovala je dvije sretne dobitnice sa paketom pelena br.2. Carters Sarajevo daravao je jednu sretnu trudnicu sa kompletićem za novorođenče.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Nobel, Johnsons.

Organizator druženja je mostarska kompanija Sfera d.o.o. Naredno druženje zakazano je za Banja Luku.