Trudnice u Tuzli oduševljene edukativnim druženjem ”Naše putovanje počinje”

Trudnice u Tuzli oduševljene edukativnim druženjem ”Naše putovanje počinje”

 

Edukativno druženje s trudnicama uspješno je održano sinoć u Tuzli. Trudnice su uživale u zanimljivim predavanjima, te su oduševljene projektom ”Naše putovanje počinje”, koji se održava svaki mjesec u drugom gradu u BiH.

”Bila je to savršena prilika da se trudnice upoznaju sa brendovima, doktorima, te saznaju sve informacije koje ih zanimaju”, kažu organizatori.

Inače, organizator događaja je mostarska kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa BH IVF Centar Dr. Balić u Tuzli. Predavači su prezentirali teme koje su bitne za svaku trudnicu, te su tokom dvosatnog druženja odgovarali na sva pitanja, dijelili savjete i preporuke.

”Smatramo da je dvosmjerna komunikacija jako bitna, te smo na jednom mjestu okupili trudnice, doktore i predstavnike kompanija s njihovim brendovima, kako bi se razmjenjivale informacije, upiti i savjeti”, dodaju organizatori.

Pored korisnih informacija za svaku trudnicu je obezbjeđena vrećica sa poklonima, promotivnim materijalom i časopis Roditelj.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay, Bio Save.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Oktal pharma sa proizvodom Sinomarin, Johnson & Johnson, Podravka sa proizvodom Lino, Bojprom.

Inače, projekat je naišao na ogromnu zainteresiranost u BiH, a održava se svaki mjesec u drugom gradu; Mostar, Sarajevo, Zenica, Banja Luka i Tuzla.

 

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave