Trinaesta online konferencija za trudnice i dojilje

Trinaesta besplatna online konferencija za trudnice i dojilje održat će se 11.02.2021. godine u 17 sati. Partner projekta je Zu Specijalistički centar „Kuća Zdravlja“ iz Bijeljine.

Predavači na online konferenciji su Doktor Marković, specijalista ginekologije i akušerstva zaposlen u  zdravstvenoj ustanovi Kuća Zdravlja u Bijeljini koji će govoriti na temu: „Psihofizička priprema za porod

Senka Čimpo je psihologinja i psihoterapeutkinja članica je  Evropska asocijacija za psihoterapiju i Evropska asocijacija za geštalt terapiju govorit će na temu Mentalno zdravlje trudnica i porodilja i utjecaj covid-a“

Trudnice i dojilje očekuju predavanja stručnjaka i  kompanija.

Ispred kompanije  Amicus Pharma  na temu Njega bebine kože“, govorit će Dr Dijana Ivanić-Dugonjić, pedijatar Dom Zdravlja Tuzla. Na temu “Dojenje” govorit će dr Milijana Kuzmić, pedijatar ispred Kompanija Euromand. Dalje će trudnice i mame moći pratiti predavanje na temu „Pampers proizvodi prate razvoj i potrebe Vašeg djeteta”, o kojoj će govoriti  Edin Bahto, ispred  komapnija Orbico.

Učesnice očekuju pokloni sponzora i partnera, a na platformi sajma www.onlinesajam.roditelj.ba možete saznati sve dodatne neophodne informacije o trudnoći, zdravlju, te novorođenčetu.

Prijave su u toku, a broj mjesta je ograničen. Prijavite se putem facebook stranice Roditelj (https://www.facebook.com/www.roditelj.ba/)

Cilj konferencije je pružiti trudnicama, dojiljama i budućim majkama konkretne odgovore na njihova pitanja, jer će tokom konferencije biti omogućeno postavljanje pitanja i upita direktno stručnjacima. Organizator je mostarska kompanija Sfera d.o.o., koja je inače izdavač specijaliziranog časopisa za majku i dijete ”Roditelj”, koji već dugi niz godina informiše, savjetuje i educira majke i buduće majke.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave