Svečano otvorena nova poslovnica PZU Plava Medical Group u Gračanici!

Privatna zdravstvena ustanova „Plava Medical Group“, koja je ove godine proslavila 25. rođendan, svečano je otvorila sedmu poslovnicu u Gračanici, pružajući lokalnoj zajednici pristup vrhunskoj zdravstvenoj brizi, po kojoj su prepoznatljivi.

Nova poslovnica smještena je u tržnom centru Belamionix, gdje će pacijenti moći obaviti širok spektar specijalističih pregleda, sve vrste ljekarskih uvjerenja te više od 2000 laboratorijskih analiza.

„Otvorenje nove poslovnice u Gračanici predstavlja značajan korak u širenju naše mreže zdravstvenih usluga i jačanju naše prisutnosti u BiH. Sretni smo što ćemo moći pružiti sveobuhvatne medicinske usluge građanima Gračanice i ispuniti njihove zdravstvene potrebe na jednom mjestu, u okviru novootvorenog dijagnostičkog centra“ – izjavio je dr. Džemil Hujdurović, član Uprave zdravstvene ustanove Plava Medical Group.

Istakao je da se njihova posvećenost visokim standardima kvalitete i pacijentima, temelji se stručnosti medicinskog tima, koji se redovno usavršava, kako bi ostali informirani o najnovijim dostignućima u medicini i pružili najbolje moguće tretmane pacijentima.

Novootvorenu poslovnicu možete posjetiti svakim radnim danom i subotom od 08 do 18h, kao i nedjeljom u periodu od 09 do 18h. Za dodatne informacije možete pozvati osoblje PZU Plava Medical Group putem kontakt telefona: 035 214 501.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave