Što je tjemenica? Zašto nastaje i kako je se riješiti?

Saznajte zbog čega se na vlasištu beba pojavljuju nakupine žućkastih naslaga i ljuskice te zašto je najvažnija pravilna higijena djetetove glavice

Kod dojenčadi do tri mjeseci starosti na koži glave česte su nakupine žućkastih naslaga koje se nazivaju tjemenica. Iako tjemenica nije opasna, vrlo je važno pravilno je tretirati. Problem karakterističnih ljuskica na glavi najčešće se javlja kod dojenčadi prvih mjeseci života, no nije neobično da se pojavi i kasnije u ranom djetinjstvu.

No svakako da se problem može sanirati ali i preduhitriti. Odnedavno na tržištu se pojavio novi proizvod iz baby kolekcije, prirodne kozmetike GLORIA jedinstvene recepture, a ima zadatak da nježno nahrani i očiste kožu mališana.

Ulje protiv tjemenica posebno je formulirano kako bi spriječilo i uklonilo ljuskice koje nastaju uslijed pojave tjemenice. je siguran za novorođenče i djecu s najosjetljivijom kožom, a može se koristiti i kao prevencija za pojavu tjemenice. Uljna tekstura lako se nanosi i brzo omekšava . Jedinstvena receptura pomoći će roditeljima da nježno očiste kožu svojih mališana zahvaljujući 100% prirodnim sastojcima.

Sastojci :  Noćurak • Badem 

Svi proizvodi iz Gloria baby kolekcije su dermatološki testirani.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave