Šta ponijeti na prvo ljetovanje sa bebom?

Ljeto stiže ubrzo i mnogi roditelji već planiraju svoje prvo ljetovanje sa svojom bebom. Međutim, putovanje s malim djetetom može biti izazovno, posebno ako to činite prvi put. Kako bismo vam pomogli da se pripremite za ovu avanturu, u ovom članku ćemo navesti nekoliko stvari od bebi opreme koje bi trebali ponijeti sa sobom na prvo ljetovanje.

Kolica: Kolica su najvažniji komad opreme kada putujete s bebom. Ona će vam omogućiti da lako premještate dijete po plaži ili drugim destinacijama na putovanju. Odaberite laganu i lako sklopivu verziju koja će biti jednostavna za spremanje i prijenos.
Preporučujemo lako sklopive modele različitih cjena za svačiji džep iz Bojprom ponude brendova Joie, Chipolino, Babyzen, Kikka Boo, Recaro..

Kengur nosiljka: Ako planirate hodati po nepristupačnom terenu ili kroz prirodu, nosiljka je vrlo praktična. Ona će vam omogućiti da nosite dijete na leđima ili ispred sebe i tako oslobodite ruke. Preporučujemo Babybjorn, Joie, Kikka Boo i Chipolino.

Krevetić za putovanja: Krevetić za putovanja je kompaktan i sklopiv, idealan za putovanje. Ovaj će vam predmet omogućiti da vaše dijete spava u svom krevetiću na koji je naviknut bilo gdje na svijetu na sigurnom i udobnom mjestu. U Bojprom ponudi imamo veliki izbor prenosivih krevetića sa jednim ili dva nivoa; Chipolino Ariel, Capri, Merida, Bella.. Joie Kubbie, Kikka Boo So gifted i drugi..

Autosjedalica: KORISTITE JE UVIJEK I BEZ IZUZETKA! Ako planirate putovati automobilom, OBAVEZNO imajte autosjedalicu. Ona će zaštititi vaše dijete u slučaju nesreće, a isto tako pružiti udobnost za vrijeme vožnje. U Bojprom ponudi imamo najveći izbor autosjedalica za sve dobne skupine i kilaže. Pronađite ih sve na našem web shopu www.bojprom.com ili posjetite naše radnje gdje će vam naši zaposleni pomoći pri ispravnom odabiru.

Termosica za hranu: Ako dijete još uvijek jede na flašicu, termosica će vam omogućiti da napravite toplu vodu na bilo kojem mjestu. Također, možete je koristiti i za čuvanje mlijeka ili hrane za dijete. Torba za pelene: Torba za pelene je izuzetno koristan predmet za putovanje. U nju možete staviti pelene, maramice, kremu za pelene i sve ostale stvari koje su vam potrebne kada mijenjate pelene vašeg djeteta.

S obzirom na to da putovanje s bebom može biti izazovno, uvijek je dobro planirati unaprijed i pripremiti sve stvari koje su vam potrebne. Navedene stvari od bebi opreme će vam pomoći da se osjećate spokojno i spremno za putovanje na bilo koju destinaciju!

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave