Šta je potrebno za pravilan razvoj mozga, kognitivnih i mentalnih funkcija vaše bebe?

Babytol D3 + DHA Omega

Bebin mozak se najintenzivnije razvija prva tri mjeseca nakon rođenja, a osjetila vida, sluha i govor u prvih godinu dana. Nakon godinu dana razvijaju se više moždane funkcije koje su važne za koncentraciju, pažnju i inteligenciju vašeg djeteta.

U prvoj godini života bebin mozak raste nevjerojatnih 175%. Od druge godine do odrasle dobi mozak raste još samo 20%. Zato znanstvenici i liječnici kažu: “Ono što smo razvili do treće godine, tu kapu ćemo nositi.”

DHA, jedna od tri Omega-3 masne kiseline, najvažnija je za zdrav razvoj vida i mozga vaše bebe.

DHA je glavna strukturna komponenta mozga i mrežnice oka i čini 97% svih Omega – 3 masnih kiselina u mozgu, i 93% svih Omega – 3 u mrežnici oka. DHA čini 30% strukturnih masti u sivoj tvari mozga.

DHA Omega – 3 masna kiselina, kao glavna strukturna komponenta, ima ključnu ulogu u:

  • Razvoju živčanog sustava djeteta
  • Razvoju mozga, mentalnih i kognitivnih funkcija
  • Poboljšanju psihomotornih funkcija kod djece
  • Normalnom razvoju vida, oštrine vida i funkcije oka
  • DHA Omega – 3 masna kiselina u proizvodu je iz ulja dobivenog iz prirodnih, morskih mikroalgi – najbogatijeg izvora DHA masne kiseline, visoke kvalitete.Mikroalge uzgajane su u strogo kontroliranim uvjetima, tako da ne postoje nikakva onečišćenja u ulju. Ovo ulje mikroalgi najsigurniji je izvor DHA kod novorođenčadi, što je potvrdila i Europska Agencija za sigurnost hrane.Omega – 3 masne kiseline imaju neugodan miris na ribu. Ulje mikroalgi u proizvodu Babytol DHA je proizvedeno visokim tehnološkim procesom, tako da nema ni okus ni miris!

    DHA je važna za razvoj vida, mozga, kognitivnih i psihomotornih funkcija vašeg djeteta, posebno u prvoj godini života.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave