Šta je Antimetil?

Proizvodi biljnog porijekla

Upotreba biljnih proizvoda su naša prošlost, sadašnjost i budućnost. Oni sadrže dijelove biljaka ili njihove sastojke kao što su ekstrakti, tinkture, eterična ulja,…

Belgijska farmaceutska kompanija Tilman je uspješnim kombinovanjem postojećih receptura od neprocjenjive vrijednosti i iskustava sa potrebama današnjih potrošača razvila veliki broj dodataka ishrani, kozmetičkih sredstava i biljnih lijekova.

Još više od toga! Rezultat dugogodišnjeg profesionalnog rada je provjeren u laboratoriji u kojoj se razvijaju proizvodi biljnog porijekla. Dostignuti su visoki standardi dobre proizvođačke prakse (GMP) kako bi se osigurala efikasnost, sigurnost i kvalitet proizvoda.

Kako đumbir djeluje?

ĐUMBIR DOPRINOSI NORMALNOM FUNKCIONISANJU PROBAVNOG TRAKTA

Đumbir je višegodišnja biljka koja može narasti do visine od 1m. Biljka ima korijen koji raste horizontalno do dužine od 20cm, koji je smeđe boje i bijele, vlaknaste unutrašnjosti. Korijen đumbira sadrži eterična ulja, čiji sastav zavisi od porijekla biljke. Najveći proizvođači đumbira su Kina i Indija.

SAMO ZAČIN ILI NEŠTO VIŠE?

U azijskoj kulturi korijen đumbira se uglavnom koristi kao začin. Ali đumbir je mnogo više od toga. Đumbir smanjuje nelagodnost koja prati mučninu i povraćanje kod putovanja, jutarnju mučninu u trudnoći i pomaže boljem varenju hrane.

ZNAČAJNA JE I KOLIČINA

Za dobro funkcionisanje probavnog trakta i lakši želudac potrebno je više od đumbira koji se unosi hranom. Istraživanja su pokazala da je za pun efekat potrebna doza ekvivalentna 1000mg đumbira u prahu.

ZAISTA DJELUJE – KOD DJECE I ODRASLIH

Đumbir neprocjenjivo doprinosi smanjenju osjećaja neprijatnosti koja prati mučninu i povraćanje. Njegova upotreba je bezbijedna. Efikasnost đumbira pokazala su brojna ispitivanja, u kojima su bili uključeni i djeca i odrasli.

Šta je Antimetil?

SAVREMENI FARMACEUTSKI OBLIK ĐUMBIRA

Antimetil® obložene tablete su male i glatke i lahko se gutaju. Svaka tableta sadrži 50mg standardizovanog suhog ekstrakta đumbira, što je ekvivalentno 500mg đumbira u prahu. Zahvaljujući svom prirodnom sastavu, Antimetil® je idealno rešenje za blagostanje vašeg želuca. Antimetil® je pogodan za smanjenje osjećaja neprijatnosti, izazvane mučninom i povraćanjem, kod djece starije od tri godine i odraslih. Takođe je pogodan za trudnice od prvog mjeseca trudnoće. Upotreba proizvoda Antimetil® je bezbijedna jer ne izaziva pospanost i poremećaj motorike.

Kada ga uzimati?

ZA LAKŠI ŽELUDAC

Đumbir u proizvodu Antimetil® efikasno i bezbijedno smanjuje neprijatnost koja prati mučninu i povraćanje za vreme putovanja, jutarnju mučninu kod trudnica i doprinosi normalnom funkcionisanju probavnog trakta.

SMANJUJE OSJEĆAJ NEPRIJATNOSTI KOD PUTOVANJA

Kad pođete na put, bilo kopnom, vodom ili vazduhom, računajte i na Antimetil® kao sastavni dio vaše apoteke.

Antimetil® efikasno smanjuje neprijatnost koja prati mučninu i povraćanje tokom putovanja, kod djece starije od tri godine i odraslih. Takođe je pogodan za trudnice od prvog mjeseca trudnoće.

Kako se koristi?

Tablete gutati cijele sa malo vode

UPOZORENJE!

Antimetil® ne uzimajte ako imate kamen u žučnoj kesi ili ako ste na terapiji varfarinom

www.antimetil.ba

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave