Sirup za jačanje i podizanje imuniteta kod djece – Bimunal

Klinički je dokazano da BIMUNAL smanjuje simptome virusne infekcije: bolno grlo, curenje iz nosa i kašalj – intenzitet simptoma je više od 3x umanjen!

Dragi roditelji,

Sirup Bimunal je jedinstvenog, PRIRODNOG sastava koji ubija virus i podiže i jača imunitet! U nastavku teskta vam donismo više informacija o tome na koji način djeluje, kako se primjenjuje i koje su predsnoti Bimunal sirupa.

Bimunal efikasno ubija virus, zahvaljujući ekstraktu crne zove koji spriječava ulazak virusa u ćeliju, pritom aktivirajući imunitet da adekvatno odgovori. Ekstrakt crne zove blokira replikaciju virusa i nakon ulaska virusa u ćeliju i to u različitim stadijumima virusne infekcije.


Primjenjen što prije, u prvim trenucima pojave simptoma, efikasnije ispoljava antivirusno dejstvo! Klinički je dokazano da primjenjen ODMAH nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa, u terapijskoj dozi, efikasno ubija virus zahvaljujući:

– jedinstvenom inovativnom sastavu
– kvalitetu sirovina
– posebnoj tehnologiji proizvodnje

NA KOJI NAČIN BIMUNAL SIRUP PODIŽE I JAČA IMUNITET I UBIJA VIRUS?

Ukoliko se primijeni nešto kasnije od pojave simptoma, u prvih 8 do 12 sati, BIMUNAL skraćuje dužinu trajanja virusne respiratorne infekcije od 3 do 5 dana – virusna infekcija traje 2 puta kraće!

Klinički je dokazano da BIMUNAL smanjuje simptome virusne infekcije: bolno grlo, curenje iz nosa i kašalj – intenzitet simptoma je više od 3x umanjen! BIMUNAL sirup za podizanje imuniteta snižava tjelesnu temperaturu, bez primjene antipiretika (ibuprofen, paracetamol).Bimunal sirup je efikasno rješenje za terapiju virusnih infekcija kod djece, koji ne samo da liječi već i sprečava da se one komplikuju i pređu u bakterijske infekcije – bez primjene antibiotika.

Bimunal sirup za podizanje i jačanje imuniteta kod dece i odraslih– jedinstvena formula za koju je klinički dokazano da ubija virus

Naučni razvojni tim 4Upharme je nakon dugogodišnjih istraživanja uspio da razvije najkvalitetniju kombinaciju prirodnih sastojaka, koji svojim sinergističkim djelovanjem najefikasnije ubijaju viruse i podižu imunitet, kako kod djece tako i kod odraslih, bez bilo kakvih neželjenih efekata na organizam. Sve ovo naučnici su potvrdili kliničkom studijom o efikasnosti Bimunala.

Bimunal sirup za podizanje i jačanje imuniteta kod djece i odraslih – provjerena klinička efikasnost

Izuzetno je važno:

1. Da se Bimunal primijeni ODMAH, u prva 2 sata nakon pojave početnih simptoma virusa, jer samo ukoliko se primijeni odmah efikasno djeluje i ubija virus. Ukoliko ga primijenite odmah, u prvih 2 sata nakon pojave prvih simptoma, postoji velika vjerovatnoća da vas virus neće „oboriti“ u krevet.

2. Da primijenite BIMUNAL u tačno propisanoj terapijskoj dozi. Ukoliko se zakasni sa primjenom i Bimunal se primijeni u prvih 12 do 24 sata od pojave simptoma, Bimunal je opet veoma efikasan i značajno redukuje dužinu trajanja virusne respiratorne infekcije u prvih 3 do 5 dana – virusna infekcija traje 2 puta kraće!

Bimunal značajno smanjuje simptome infekcije kao što su bolno grlo, curenje iz nosa i kašalj – intenzitet simptoma je više od tri puta umanjen!

  • Curenje iz nosa – statistički signifikantno manje djece je imalo curenje iz nosa – 3x manje djece
  • Bolno grlo – statistički signifikantno manje djece je imalo bolno grlo – 10x manje  djece
  • Kašalj – statistički signifikantno manje djece je imalo kašalj – 3x manje djece

Bimunal sirup  za podizanje i jačanje imuniteta, zbog svog jakog protivupalnog dejstva, snižava tjelesnu temperaturu, bez primjene antipiretika (ibuprofen, paracetamol) – primjena antipiretika dva puta je manja uz Bimunal.

Primjena Bimunala u virusnim infekcijama značajno umanjuje i primjenu lijekova kao što su antitusici, antihistaminici i lokalni vazokonstriktori (lijekovi koji olakšavaju disanje, kapi za nos, lijekovi protiv alergije) – zabilježeno je da je primjena ovih lijekova dva puta manja uz Bimunal.

Dokazano je da je sa Bimunalom u terapiji virusnih infekcija, primjena antibiotika kao djece 2,5 puta manja.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave