Sirup za jačanje i podizanje imuniteta kod djece – Bimunal Imuno

Sirup Bimunal Imuno je jedinstvenog, PRIRODNOG sastava koji podiže i jača imunitet!

Bimunal Imuno sadrži ekstrakt ploda crne zove sada u značajno većoj količini – tri puta više u preporučenoj dnevnoj dozi.

Ona sprečava vezivanje virusa za receptore na ćeliji i ulazak virusa u ćeliju. Aktivira imunski sistem i stimuliše imunski sistem da adekvatno odgovori.

Ukoliko virus ipak uđe u ćeliju, ona blokira razmnožavanje virusa u organizmu i to u različitim stadijumima virusne infekcije.

Bimunal Imuno sadrži i baobab, super voćku jedinstvenog nutritivnog sastava! Baobab, organskog, prirodnog porekla, sadrži izuzetno visoku količinu prirodnih vitamina, minerala i prebiotika – prirodnih vlakana. Baobab sadrži prirodne vitamine C, D, A, E, B kompleksa i minerale: kalcijum, magnezijum, cink, kalijum i gvožđe. U poređenju sa pomorandžom, sadrži čak 10 puta više vitamina C i 6 puta više antioksidanasa!

Prirodni vitamini i minerali u Bimunal Imuno sirupu, u visokoj koncentraciji, omogućava bolju apsorpciju i iskoristivost od bilo kojih drugih sintetskih koji se nalaze u suplementima.

Bimunal Imuno, sa vitaminom D, cinkom i vitaminom C u 100% preporučenoj dnevnoj dozi, sadrži baš sve što je potrebno za jačanje imunskog sistema prirodnim putem.

KAKO BIMUNAL IMUNO DELUJE NA JAČANJE I PODIZANJE IMUNITETA?

Ekstrakt ploda crne zove utiče na stimulaciju i jačanje imunskog sistema na više nivoa.

Naučna istraživanja su pokazala da komponente ekstrakta ploda zove:

Blokiraju vezivanje virusa za recepotore ćelija i sprečavaju ulazak virusa u ćeliju, tako što blokiraju protein kojima se virusi ‘’kače’’ za ćeliju i blokiraju proteine koji omogućavaju ulazak virusa u ćeliju.

Sprečavaju razmnožavanje virusa u ćeliji i njegovo dalje širenje u organizmu. Dokazano je da, ukoliko virus ipak uđe u ćeliju, zaustavlja dejstvo enzima koji omogućava razmnožavanje virusa u ćeliji i ujedno zaustavlja njegov izlazak iz ćelije i dalje širenje.

Stimuliše imunski sistem tako što podstiče stvaranje specifičnih citokina („ćelijskih glasnika“), koji imaju ulogu u koordinaciji različitih vrsta ćelija imuniteta kako bi organizam dao što bolji odgovor na ulazak virusa.

Baobab je super voćka, organskog porekla i jedinstvenog nutritivnog sastava!
Prirodni je izvor vitamina D, C, A, E, B kompleksa i minerala cinka, magnezijuma, kalijuma, kalcijuma i gvožđa u visokoj koncentraciji, više od bilo kog drugog voća ili povrća. Prirodni vitamini i minerali se bolje apsorbuju i mnogo bolje iskorišćavaju!

Baobab je dodatno najbogatiji izvor prirodnih vlakana u izuzetno visokoj koncentraciji – čak 45%! To je prirodni prebiotik, koji hrani dobre bakterije u crevima i izuzetno jako utiče na imunski sistem.

Baobab, zahvaljući vitaminima i mineralima, posebno vitaminu D, cinku i vitaminu C i prirodnim vlaknima deluje kao izuztno jak imunostimulator. Zahvaljujući visokoj koncentraciji antioksidanasa ima izuzetna antioksidativna, ali i antimikrobna i protivuplana svojstva.

Bimunal Imuno, svojim jedinstvenim sastavom, prirodno stimuliše i jača imunski sistem.

Zahvaljujući zovi i baobabu u svom sastavu, kontinuiranom primenom, omogućava se adekvatan imunski odgovor i zaštita od virusa i bakterija.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave