Sinoć je u saradnji sa Zavodom za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost ”Mehmedbašić” održana druga online konferencija za trudnice i dojilje

 

 

Osvojite vrijedne poklone i nagrade na online sajmu za trudnice i dojilje (www.onlinesajam.roditelj.ba). Više od 100 poklona je spremno za vas, a nagradni kviz potražite na platformi sajma. Izvlačenje sretnih dobitnica je 30.04.2020. godine.

 

Druga online konferencija za trudnice i dojilje održala se sinoć, a učesnice su imale priliku da slušaju predavanja eminentnih govornika, te da aktivno učestvuju u komunikaciji. Naime, postavljale su pitanja doktorima i predavačima, te se na taj način razvila dvosmjerna komunikacija, a sve s ciljeg boljeg informisanja trudnica i dojilja.  Trudnice su iskazale veliko oduševljenje ovim projektom, jer im je kako kažu omogućeno da na jednom mjestu dobiju sve potrebne informacije i edukaciju kako bi se lakše nosile sa stresnim situacijama, periodom trudnoće, te pripremile za porod i brigu o novorođenčetu. Posebna važnost projekta iskazana je shodno situaciji u kojoj se trenutno nalazimo zbog pandemije korona virusom, jer je na ovaj način olakšan pristup informacijama za sve trudnice i dojilje.

Nakon konferencije trudnice su posjetile online sajam koji je otvoren početkom aprila. Na sajmu su im ponuđene dodatne informacije koje su bitne za svaku trudnicu i dojilju. Virtuelni izložbeni prostor brendova nudi sve proizvode koji su namjenjeni trudnicama, dojiljama, te djeci. Izlagači su kompanije koje nude proizvode vezane za trudnoću, njegu i zdravlje beba, a pripremili su i posebne sajamske popuste.

Na platformi sajma sve trudnice i dojilje mogu igrati nagradni kviz, a sponzori i partneri projekta pripremili su više od 100 vrijednih nagrada. Sretne dobitnice bit će izvučene 30.04.2020. godine. Organizatori pozivaju sve trudnice i dojilje da posjete online sajam (www.onlinesajam.roditelj.ba), zaigraju nagradni kviz, osvoje neke od vrijednih poklon paketa, te da se dodatno informišu o proizvodima koji su namjenjeni upravo njima i njihovim bebama.

Organizator događaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, u saradnji sa Zavodom za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost ”Mehmedbašić”.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave