Royal Jelly® na bazi matične mliječi

Moderni način života ima svoju cijenu koju obično plaćamo najvrjednijom ulogom – svojim zdravljem.

Pomoć često tražimo na pogrešnom mjestu, okrećući se štetnim navikama. Da bismo se razbudili, unosimo velike količine instant kofeina; kada se osjećamo neraspoloženo, umjesto prirodne pomoći okrećemo se hemiji; kad smo iscrpljeni, za podizanje energije i raspoloženja koristimo energetska pića. Ovakav način života možda ne možemo izbjeći, ali navike možemo mijenjati.

Budimo bliže prirodi, kao što su to radile generacije prije nas. Pravo, idealno rješenje je oduvijek tu – matična mliječ. Koristimo proizvode Royal Jelly® na bazi matične mliječi.

Matična mliječ je izvanredan koncentrat biološki aktivnih sastojaka, bitnih za pravilno funkcioniranje organizma. Ona sadrži vodu, bjelančevine, ugljikohidrate, vitamine (posebno B vitamine), minerale, enzime, esencijalne aminokiseline, kao i nukleinske kiseline (DNK i RNK). Poznata je po sadržaju 10-hidroksidecenoične kiseline (10-HDA), nezasićene masne kiseline izolirane isključivo iz matične mliječi, koja snažno djeluje protiv bakterija i gljivica. Matična mliječ je jedan od najbogatijih prirodnih izvora acetilholina, koji je odgovoran za prijenos nervnih impulsa i lučenje žlijezda, a sadrži i gamaglobulin, koji jača imunitet. Matična mliječ jača vitalnost i otpornost organizma, ubrzava oporavak, poboljšava funkcionalne sposobnosti i usporava starenje. Preporučuje se preventivno u stresnim situacijama i pri velikim psihofizičkim naporima. Ukratko, matična mliječ je izvrstan biostimulator i prirodni antioksidans.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave