Prvi virtuelni sajam i konferencija Hrvatska oduševio trudnice i mame

Prva online konferencija za trudnice i mame Hrvatska održana je jučer (05.11.2020.) kojom je otvoren i Prvi virtuelni sajam za trudnice i mame. Sajam će biti otvoren do 05.12.2020. godine i nudi sve potrebne informacije, savjete i preporuke o određenim proizvodima koji su potrebni trudnicama, majkama i djeci.

Konferenciji koja je održana na sajamskoj platformi https://onlinesajam.com/  prisustvovalo je blizu 200 trudnica i mama koje su uživale u edukativnim i zanimljivim predavanjima stručnjaka.

Predavači su bili:

-dr. med. specijalist ginekologije i opstetricije Nermin Karahasan, a tema o kojoj je govorio je ”Kraj trudnoće i porođaj”,

-magistrica pedagogije Maja Jerčić, a tema je bila ”Podsticanje intelektualnog razvoja novorođenčadi i djece”,

-Ivan Bare, kompanija Vital, zastupnik Vitabioticsa za RH, a predstavljena je tema ”Važnost prehrane i dodatne suplementacije u trudnoći”,

-Neda Zubović Mihailović, kompanija Mikroedra d.o.o., a tema o kojoj je govorila je ”Osnovne informacije o nošenju djece, kada i kako početi”.

Trudnice i mame, pored ovih edukativnih predavanja, imale su priliku čuti više informacija o prednostima Nifty testa, a na brojna pitanja odgovore su ponudili Karolina Badev i Marino Psag. Sponzori i partneri su osigurali i vrijedne poklone i nagrade, pa su tako najsretnije učesnice nagrađene sa poklonima koje su pripremili: Acidosalus, Curaprox, Violeta, Didaktik, te Ethereal d.o.o.

Na linku https://onlinesajam.com/nagradno-pitanje/ odigrajte kviz i tako učestvujte u bogatim nagradama koje su spremne samo za vas.

Druga online konferencija za trudnice i mame Hrvatska zakazana je za 26.11. 2020. u 12 sati u saradnji sa Specijalističkom ginekološkom ordinacijom dr. Darko Husar iz Zagreba.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave